Esperit ‘runner’, esperit corrioler

Esperit ‘runner’, esperit corrioler

En un dia declarat popularment com de “pel·lícula i manta”, una bona expedició de corriolers es va desplaçar el passat diumenge fins a la ciutat de Vinaròs per tal de disputar la 1a prova del Circuit Autonòmic de Camp a Través. Ja se sap que la bogeria dels corredors de vegades arriba fins a límits insospitables i aquesta vegada no era menys. El dia amaneixia lleig, plujós i carregat d’incerteses per als valents que havien decidit matinejar i desplaçar-se fins a la ciutat de la província de Castelló.

Enguany es disputava la 33a edició del cross de Vinaròs i suposava el punt de partida del circuit autonòmic. Es tractava d’una prova organitzada per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV) i per tant, s’havia d’estar federat per poder participar. En aquest cas, hi havia diversos atletes del nostre club que, per raons d’aspiracions esportives, participaven baix la representació d’un altre club però que acostumen a lluir habitualment el color groc a les carreres populars que disputen. Tots ells, la majoria xiquets i xiquetes del club, es mereixen tot el respecte dels presents donat les condicions atmosfèriques en el moment de realitzar la competició.

I és que tal era la quantitat d’aigua que hi havia, que acabaren plens de fang i en ocasions fins al genoll d’aigua. Ja se sap d’avantmà en quines condicions es disputa un cross però en aquest cas va ser desmesuradament dur i les imatges parlen per sí mateixa.

Si resumim la participació corriolera en les categories inferiors, destaquem als més menuts, especialment les germanes Maria i Alba León i Dídac Ibiza que van fer la carrera quan més plovia. Per altra banda, Aina Pérez no aconseguia acabar el cross degut a una recaiguda en el turmell. En categoria junior promesa, Joan, Laura i Blanca realitzaren uns extraordinaris registres i continuen progressant a les ordres del CA Silla. Pel que fa a la participació dels veterans, Vicent Pérez i Miguel Ángel Ibiza acabaren amb bon temps mentre que Julián León es retirava de la prova amb dolors al genoll.

Amb les sabates carregades de fang i l’ànima carregada d’esperances, els nostres corriolers tornaven satisfets a casa, com qui torna d’una batalla amb la mentalitat que el dia ha sigut dur, però que ha valgut la pena. Així som els corredors, gent estranya, incapaços de parar de córrer per tal d’aconseguir allò que ens proposem. Humils i grans a la vegada i amb un esperit runner, un esperit corrioler.

A volar!

Carlos Miragall Colomar
CA Corriols Sueca

 

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.