El PSPV-PSOE de Sueca aposta per la recerca activa de feina

El PSPV-PSOE de Sueca aposta per la recerca activa de feina

Dins de les accions previstes per l’executiva local del PSPV-PSOE de Sueca, i com és sabut ja per alguns veïns, que han fet ús, els seus tallers pràctics de formació són una de les seues prioritats, per mantenir així viva, l’essència d’aquelles “Cases del Poble” que formaven als ciutadans que acudien a les mateixes.

Els socialistes de Sueca, i dins del seu full de ruta, seguiran oferint a la ciutadania en general que puga estar interessada, formació de manera gratuïta de temes d’interès del temps en què vivim.

Aquesta vegada serà un taller pràctic sobre Recerca de Treball, tan escàs i necessari avui en dia, i que de vegades se’ns escapen certes estratègies i coneixements a l’hora d’una busqueda o entrevista de treball, per desconeixement d’unes directrius a seguir.

Els continguts d’aquestes jornades seran: Curriculum vitae, cartes de presentació, entevista personal, portals d’ocupació, xarxes socials de treball, proves grupals, portal servef, estratègies de recerca, i altres continguts que es desenvoluparan els dies 12 i 13 de desembre, en horari de 18 a 20 h, i de 9:00 a 14:00 h respectivament.

El lloc de realització de les jornades serà a la “Casa del Poble” de Sueca, situat al carrer La Punta nº 5, i el professor del taller pràctic, serà Carles Vázquez García.

La matrícula és gratuïta, i s’haurà de realitzar al telèfon 666810139. Es reservaran les places per ordre d’inscripció, fins a un màxim de 25 assistents.

El candidat a l’alcaldia de Sueca, Dimas Vázquez, espera que la inscripció, i els tallers pràctics siguen un èxit, com ho han estat fins ara tots els que s’han fet a la seu dels socialistes suecans, i anima la ciutadania, que estiga interessada en una temàtica tan actual, a inscriure’s.

PSPV-PSOE

 

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.