Xerrada sobre el conflicte al Donbass ucraïnés per avui a Sueca

Xerrada sobre el conflicte al Donbass ucraïnés per avui a Sueca

Que està passant al Donbass i altres preguntes sobre el conflicte d’Ucraïna centraran la xerrada prevista per a avui, dijous 27 de novembre, al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura (carrer Mare de Déu, 2) de Sueca.

Compartida entre Ucraïna i Rússia, el Donbass és una conca hullera, situada entre el mar d’Azov i el Don. És una regió econòmica i cultural important d’Ucraïna, que comprèn dues óblasti (províncies) de l’est del país: l’Óblast de Donetsk i l’Óblast de Luhansk, i que correspon aproximadament a la regió històrica de Meòtida, el nom de la qual ha estat substituït completament pel de Donbass des de l’època soviètica. La ciutat de Donetsk és considerada com la capital no oficial del Donbass.

La xerrada està prevista per a les 19 hores i ha estat organitzada pel cpol·lectiu La Ribera Antifeixista. L’entrada és lliure.

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.