Presentació dels equips i escola del Club Bàsquet Sueca

Presentació dels equips i escola del Club Bàsquet Sueca

Dissabte passat tingué lloc, al pavelló cobert de Sueca, la presentació dels equips i de l’Escola del Club Bàsquet Sueca.

L’acte, animat i dirigit per Emili Chaqués, començà amb l’eixida dels diferents equips del club, des dels més menuts, els prebenjamins i babys, fins els majors, l’equip sènior masculí de primera autonòmiques, a més de l’equip benjamí, l’equip aleví, l’equip infantil, els dos equips cadets: Qualydent i Copymat, l’equip júnior femení, l’equip júnior masculí “El baró de la birra”, l’equip sènior masculí provincial i l’equip sènior femení.

A continuació es dirigí als presents, el president del club, Miquel Furió, que agraí la presència de les autoritats municipals i donà la benvinguda als pares i mares que han decidit incorporar els sues fills a l’escola. Va fer referència als 30 anys d’història del club i parlà dels objectius bàsics (formació de persones i la millora en la pràctica del bàsquet, les activitats previstes, el caràcter solidari del club, etc). La regidora d’esports, Tere Ribes (representada per la tinent d’alcalde, Raquel Tamarit ) destacà el treball del club i la junta directiva per la promoció del bàsquet, el recolzament de la regidoria d’esports per aconseguir els objectius de formació del club i s’acomiadà de tots agraint la col·laboració que hi hagut en els anys que ha estat com a regidora d’esports. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, es comprometé a recolzar l’esport de base i destacà la il·lusió i el treball del club, a més de l’esforç, que fan possible el projecte i la seua continuïtat.

Una vegada finalitzat els parlaments, es lliuraren uns obsequis i detalls a tots als jugadors i jugadores que formen part del club, més de 140, (agraïment a l’empresa Publival), i a les autoritats presents. Més tard es realitzà la foto de grup, amb tots els equips, els entrenadors, delegats, junta directiva i autoritats municipals presents.

A continuació es disputà el partit de primera autonòmica entre el C.B. Sueca (2n classificat) i el C.B. Torrent (1r classificat).

Des del Club Bàsquet Sueca agrair a tothom, autoritats municipals, pares i mares, i col·laboradors, el seu recolzament i presència en l’acte.

Club Bàsquet Sueca

 

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.