Nova edició de la Piràmide Comercial de Sueca per a incentivar les compres

Nova edició de la Piràmide Comercial de Sueca per a incentivar les compres

L’Associació de Serveis i Comerç de Sueca, Arrima’t, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, ha posat en marxa per quart any consecutiu esta iniciativa, que consistix a instal·lar una Piràmide Comercial informativa de grans dimensions en la plaça de l’Ajuntament amb l’objectiu de potenciar les compres en el comerç local. Els ciutadans i ciutadanes podran així conéixer quins comerços participen en la iniciativa, 45 en total. Tots ells donaran xecs regal per valor de 30 euros cada u, encara que cal assenyalar que hi ha comerços que participen oferint més d’un xec regal.

“Des de la nostra Regidoria estarem sempre disposats a col·laborar en totes estes iniciatives que contribuïsquen a millorar i potenciar el comerç local perquè és el nostre objectiu, la nostra tasca. Col·laborarem novament aportant 700 euros en xecs regal perquè els guanyadors els utilitzen en els comerços participants”, ha assenyalat la regidora de Comerç, Manoli Egea. “Els ciutadans podran optar als premis realitzant les seues compres en qualsevol de les establiments participants i depositant la papereta, amb el seu número de telèfon, en les urnes que s’han instal·lat. Gràcies a la col·laboració de la regidora de Comerç, Manoli, a més del gran premi de la Piràmide, es van a sortejar set xecs regal de 100 euros cada un per a utilitzar en estos comerços. És una iniciativa que ha funcionat molt bé, i gràcies a la qual s’aconseguix que eixos diners es queden en el municipi”, ha explicat el president d’Arrima’t, Tony Landete, qui ha volgut mostrar el seu agraïment als comerços participants. “La majoria dels establiments han participat en totes les edicions. El meu agraïment també per als que ho fan per primera vegada. Sense tots ells, esta iniciativa no seria possible”.

El pròxim dia 21 de desembre tindrà lloc el sorteig entre totes les paperetes participants depositades en les urnes dels diferents comerços. Hi haurà un únic guanyador del gran premi de la Piràmide, valorat en 1.500 euros, i set guanyadors de xecs regal per valor de 100 euros cada u per a gastar en els comerços participants.

Ajuntament de Sueca

 

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.