Lluna Plena celebra a València els 30 anys de la seua primera actuació

Lluna Plena celebra a València els 30 anys de la seua primera actuació

La Universitat de València ha programat per a demà dimecres i despús-demà dijous l’espectacle Un últim aplaudiment de Lluna Plena Teatre. El grup de Sueca Lluna Plena Teatre és conegut per haver sigut un dels fundadors de la Mostra Internacional de Mim a Sueca, on encara col•labora com a estructura de suport, i per haver realitzat sempre espectacles d’autors joves valencians, com ara el musical La invasió dels marietes, d’Abel Guarinos i música d’Isabel Manyes; L’enviat, de Josep Franco; Joan el Cendrós de Carles Alberola i Roberto Garcia, La ciutat ocupada de Manuel Baixauli; i muntatges de carrer com A Palau Celebrem ball o Ni fu, ni fa, de creació col•lectiva.

La funció s’emmarca dins dels actes de celebració dels propers 25 anys del Grup Assaig de la Universitat de València i per tal de commemorar els 30 anys de la primera vegada que Lluna Plena va actuar a la Universitat. En aquella ocasió va ser amb la comèdia musical La invasió de les marietes. Demà es representarà Un últim aplaudiment, una comèdia d’intriga escrita pel jove valencià Alexander Lemus, qui en aquesta ocasió beu en certa manera de la Screwball Comedy, el slapstick i Woody Allen.

La història gira al voltant de Jake (Iván Miralles) un guionista sense èxit que decideix robar un banc amb la seua núvia Annie (Inma Iranzo) una jove esvalotada, per a solucionar els seus problemes econòmics. Les dificultats comencen quan el seu pla de fuga s’esvaïx i decideixen amagar-se a la casa d’un vell amic, Cosmo (Voro Olmos) un actor de teatre retirat, obsessionat amb els crítics que un dia van arruïnar la seua carrera i la seua misteriosa esposa Cordelia (Anabel Calderón).

L’espectador podrà gaudir d’aquesta comèdia negra el dimecres 26 i dijous 27 de novembre a les 19:30 hores a València en sala Matilde Salvador de La Nau (carrer de la Universitat, 2) L’entrada és de franc.

Lluna Plena

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.