Els corriols de Sueca, en la contrarellotge per equips per la MPOC

Els corriols de Sueca, en la contrarellotge per equips per la MPOC

Despr茅s d鈥檜na setmana marcada pel descans, la desconnexi贸 i la bona alimentaci贸, els nostres atletes tornaven a la competici贸. En aquest cas, es celebrava a Sueca la 鈥淚 Contrarellotge per equips per la MPOC鈥. Una carrera amb tan sols 5 quil貌metres de dist脿ncia que es carateritzava pel seu car脿cter ben猫fic i solidari. A banda d鈥檃questa prova de car脿cter m茅s competitiu, es va organitzar tamb茅 una caminada popular que es va omplir de molta gent que volia recolzar aquesta iniciativa.

La prova cronometrada, organitzada conjuntament per l鈥橦ospital de la Ribera i el Club de Muntanya Sutrail, pretenia donar a con猫ixer la malaltia i arreplegar fons per a la investigaci贸. Des del nostre club, sempre donarem suport a aquest tipus d鈥檌niciatives que tracten de millorar la salut de les persones mitjan莽ant l鈥檈sport. Des d鈥檃quest punt de vista, cal destacar a Sutrail, un grup format per grans esportistes i millors persones que sempre van buscant el costat solidari de les activitats esportives.

Pel que fa a la participaci贸 dels nostres corriolers, alguns disputaren la prova per equips aconseguint acabar-la amb bons resultats. Per altra banda, foren molts m茅s els que decidiren participar en la caminada acompanyats de les seues fam铆lies i gaudint del bon oratge que fa a estes altures de l鈥檃ny.

Canviant de tema, la setmana passada, coincidint amb la Marat贸 de Val猫ncia, es disputava en Atapuerca una de les proves de cross m茅s importants de l鈥檈stat espanyol. Fins all铆 es va despla莽ar un dels nostres corriolers, Joan Matoses, que va participar en la categoria j煤nior en la qual va realitzar un excel路lent registre. Cal destacar nom茅s la seua pres猫ncia en aquest certamen ja que est脿 plagat d鈥檃tletes professionals de tot el m贸n i el fet d鈥檈star all铆 ja 茅s un 猫xit.

Amb el cross d鈥橝tapuerca i la marat贸 de Val猫ncia podem dir que d贸na per iniciada la temporada d鈥檃tletisme 2014-2015 (si 茅s que no ho havia fet ja). A partir d鈥檃ra, intentarem contar-los des d鈥檃questes l铆nies la participaci贸 dels nostres atletes en les diferents carreres que es disputen. A tots ells els desitgem molta sort.

A volar!

Carlos Miragall Colomar / CA Corriols Sueca

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.