Campanya de recollida solidària del PSPV-PSOE de Sueca

Campanya de recollida solidària del PSPV-PSOE de Sueca

Des de Joves Socialistes i el Partit Socialista de Sueca, s’ha organitzat un altra edició de la campanya de recollida de roba, menjar i joguets, com ja és costum a l´agrupació del PSPV-PSOE de Sueca.

Volem fer una crida a la ciutadania de Sueca, Mareny de Barraquetes i Perelló, per a què empatitzen amb les persones sense recursos i col·laboren amb totes elles.

Enguany, tindrà lloc des del dimarts 9 fins al divendres 19 de desembre, i des de les 18 h fins a les 20,30 h.

El punt de recollida será, com sempre, a la nostra Casa del Poble al carrer La Punta n 5, que de nou obrirà les seues portes, per a una causa tan solidària, a totes i tots els suecans, que tots els anys han respost notablement a la nostra crida.

L’últim dia de recollida, el divendres 19 a les 19h, es celebrarà un berenar nadalenc a la nostra seu, per al qual estaran convidades totes aquelles persones que hagen participat en la campanya.

També, el dissabte 20 a partir de les 10:30h, es farà una recollida al C/ Sequial.

El Secretari General de JSPV-Sueca, Benjamí Mompó, ha volgut recordar que “des de la nostra organització som solidaris tot l’any, i no sols en nadal, ja que organitzem campanyes de recollida durant tot l’any i a peu de carrer, donada la greu situació social.”

Per la seua banda, el Secretari General del PSPV-Sueca i candidat a l´alcaldia, Dimas Vázquez, ha dit que encara que el govern de Madrid tot és dir als seus mitjans de comunicació que ja està tot solucionat i que la crisi ha acabat, la cruel realitat observada a peu de carrer no és la que ens volen contar, és un altra diferent, ciutadans aturats de llarga duració, sense recursos, i moltes vegades amb situacions de risc d’exclusió social. I així ho demostren les estadístiques de Càritas a nivel nacional, que inclús han acusat de mentirós al Ministre Montoro per donar uns números irreals amb el que hi ha al carrer.

Per tant des del nostre partit que sempre estarà amb els que menys recursos tenen, tornem a posar aquesta campanya en marxa, per a conscienciar a la resta de la ciutadania de quina és la situació d’alguns dels seus veïns, per a què se solidaritzen i aporten tot allò que puguen, per a intentar mitigar, encara que siga un poc, algunes situacions que posen els pèls de punta quan les veus i escoltes tots els dies.

Els socialistes de Sueca volem aportar, com hem fet ja varios anys, el nostre granet d´arena, colaborant i oferint-nos per a fer eixes recollides solidàries que ja ens caracteritzen en la nostra agrupació.

Esperem les vostres aportacions des de el 9 fins al 19 de desembre, a la nostra Seu, en horari de 18 h  fins a les 20,30 h.  Moltes gràcies anticipades per la vostra segura resposta.

Socialistes de Sueca / PSPV-PSOE

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.