Peus-Quets després de la resaca de la Marató de València

Peus-Quets  després de la resaca de la Marató de València

Pretèrita ja la eufòria del passat diumenge però encara satisfets i unflats d’ orgull, fer encaminar les aigües al seu curs natural a Peus-Quets sols ha costat uns pocs dies. Els Maratonians i Maratonianes han reprès suaument els entrenaments, mirant de tornar els músculs també al seu estat normal. Tots s’ han recuperat amb una gran rapidesa realment inusual. La resta de Peuets i Peuetes ha continuat amb el “tren-tren” habitual de sortidetes, a rodar i fer kilòmetres. La tònica no s’ ha de perdre!

Este cap de setmana, organitzat per l’ Hospital de la Ribera i el Club de Muntanya Sutrail s’ ha celebrat a Sueca una Contra-rellotge per equips de 5K per la Epoc (Enfermedad Pulmonar Obstructiva Crónica). Ramón Monjo i Carles Micó hi han participat, no en representació del Club, sinó per lliure, en solidaritat amb els afectat per la malaltia.

J. M. Donet s’ ha desplaçat fins Massamagrell, cursa també solidària, la Iª Carrera per la Igualtat Massamagrell 2014, organitzada pel Club d’ Atletisme Residencia Cantallops. 5572 metres que li duren a J. Manuel sols 21m.15s., i queda el 35è de la absoluta, a una mitja de 3:47 el Km. Excel•lent crono de Donet per a una no menys excel•lent iniciativa de la Regidoria de la Dona de eixe municipi de l‘ Horta Nord.

Per altra banda, el meravellós trio de “neo-trailistes” han visitat la Serra Grossa i el riu Clariano a Ontinyent. Un gran fons de muntanya a la capital de la Vall d’ Albaida, el 2on, 24K i recorregut de tobogans i costeres ben empinades, de 1100m de desnivell positiu. Sales, Luisa i Cris s’ han despatxat en 3h04 la distancia. Lo ben cert es que s’ ho han passat d’ escàndol i això es lo realment important. El II Gran Fons de Muntanya Ciutat d’ Ontinyent ha tingut sort: haurà sentit riures i algun que altre simpàtic “despropòsit” fruit de la conjunció de tres dimoniets! Continueu en eixa direcció i amb eixa llum que porteu a la cara

Super-Encarna, ella, al 25K Trail de la Calderona de Serra amb els seus angoixants 3400m de desnivell acumulat, marca 4h11m. La Calderona, de greu dificultat, no frena a la gran Encarna Fernàndez. El trail de Serra te fama de ser malgrat el seu curt trajecte, de gran duresa, un trenca-cames esgotador, molt penjat, d’ esgarrapar amunt fins perdre l’ alè i tirar-se avall a tomba oberta fent perillar l’ equilibri. Be Encarna, com sempre, bon crono i bona participació.

Vint-i-tres ciclistes matiners, el diumenge a les 8h30 del matí, han cobert la petita distancia de Sueca al Palmar, qüestió de fer cama per anar acoblant bicicletes, grup i sensacions. La temporada de Pedals-Quets està a punt de començar a ser realitat. El calendari te recorreguts factibles per a tots i totes, i altres de més “professionalitat” per la seua dificultat en el percentatge de les pendents. Hui, l’ ambient ha sigut més que res festiu i culinari. Un bon clima de pedaleig i amistat a les ordres de Assumpta Cebolla que s’ encarrega de la secció. Hem vist bones intencions i ferma disposició. Dia divertit i molt animat.

Al mateix temps, la temporada de Trekking també està al seus inicis. Diumenge que ve, el Club te un desplaçament a Montanejos. Un curta pujada al Monte de la Copa, i un passeig per “el Estrecho de Cantapájaros”, dinar, i a casa.

Al Club atresorem ja persones de sentiments Alta Gama, amb un important grau de voluntat positiva i de marcat sentit de Club. Açò es Peus-Quets!

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.