La “Lira Almussafense” acull a dos nous músics

La “Lira Almussafense” acull a dos nous músics

Almussafes, a 25 de novembre del 2014. Marc Linares i Vicente Gómez són els dos trompetistes que enguany 2014, i coincidint amb la celebració dels actes commemoratius en honor a la patrona de la Música, Santa Cecília, s’han incorporat a la banda de la Societat Musical “Lira Almussafense”.

Diumenge passat dia 23 va tindre lloc el dia gran de la festivitat, que es va iniciar amb l’arreplega dels nous músics en les seues vivendes i amb l’ofici religiós posterior en la parròquia Sant Bartomeu. La musa de la Música, Ana Mª Bosch, va presidir la celebració, que es va clausurar amb una menjar de germandat, al que van assistir les autoritats locals, els músics, els socis i les dames de la música.

Per a més informació,
Contactar amb Mª José Girona
Departament de Comunicació
96 178 45 55/ 637549301
almussafes_bim@gva.es

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.