Almussafes ajuda al Fons Valencià per la Sollidaritat

Almussafes ajuda al Fons Valencià per la Sollidaritat

La recaptació de la venda de les targetes de Nadal es destinarà a set projectes en el Tercer món

Almussafes, a 21 de novembre del 2014. El consistori d’Almussafes i el Fons Valencià per la Solidaritat han acordat que l’aportació econòmica recaptada amb la venda de les targetes de Nadal d’enguany 2014 es repartisca entre els set projectes que la ONG està desenrotllant en països del Sud, com a Equador, El Salvador, Colòmbia i Gaza. Els veïns de la localitat podran adquirir els lots a partir del pròxim dia 1 de desembre en les dependències municipals i establiments comercials.

Així se’ls va explicar als guanyadors de la dessetena edició del Concurs de Targetes de Nadal d’Almussafes, els que van rebre a les 19 hores d’ahir dijous els seus premis de la mà del regidor de Joventut, Carles Grancha, i del tècnic del Fons Valencià per la Solidaritat, Cristina Sancho, en un acte públic celebrat en el Centre d’Informació Juvenil.

Els xiquets Thaicia Alepuz, Nina Bosch, Elsa López, Sergi Gómez i Andrea Pedrón vencedors en la categoria infantil, junt amb Emma Ordás, reconeguda en la categoria juvenil, i Míriam Bosch, premiada en l’adulta, van arreplegar els diplomes i els lots de material didàctic, acompanyats per les seues famílies.

L’aposta per la solidaritat i per conscienciar socialment els veïns i veïnes d’Almussafes perquè compren els lots de targetes nadalenques ve avalada per la necessitat canalitzar les diferents accions humanitàries en què està implicat el Fons Valencià en l’actualitat”, va destacar l’edil de Joventut durant l’acte. Per la seua banda, la representant del Fons Valencià per la Solidaritat, associació d’ajuntaments de la Comunitat Valenciana per la solidaritat i la cooperació internacional al desenrotllament amb què el consistori d’Almussafes col•labora des de fa dèsset anys a través del finançament de projectes en els països més empobrits, va agrair la sensibilització de l’ajuntament i dels seus veïns a través aportacions econòmiques a projectes de cooperació en els municipis i comunitats dels països del Sud.

Per això, des de l’ajuntament s’invita a tots els veïns i veïnes d’Almussafes i dels pobles pròxims a adquirir els lots editats, pel mòdic preu de 3 euros, per a felicitar el Nadal d’enguany. La venda de les targetes nadalenques es durà a terme durant tot el mes de desembre en les dependències municipals i en diferents establiments comercials de la població.

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.