ENQUESTA: Crema de la palla fins el 30 de novembre

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha acordat permetre amb caràcter excepcional la crema de la palla de l’arròs en la zona baixa dels arrossars de l’entorn del Parc Natural de l’Albufera, del 3 d’ctubre al 30 de novembre. Aquesta ordre afecta una superfície d’unes 6.000 hectàrees.

La Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals avaluarà, diàriament, les condicions atmosfèriques i meteorològiques.  En funció d’estes avaluacions, no es podran realitzar cremes en estos casos: quan es donen condicions d’inversió tèrmica; quan la component del vent estiga compresa entre el Sud-est i el Sud-oest (135é a 225é), i quan la velocitat del vent siga superior a 30 Qm/h, qualsevol que siga el seu component.

Les explotacions incloses en la zona autoritzada no necessitaran una sol·licitud específica de crema, excepte aquells que estiguen a menys de 500 metres de terreny forestal.


Pots donar la teua opinió ací:

L'enquesta ja està tancada!


 • Activitat de l'enquesta:

 • Començà 08-10-2017 18:27:56


  Acabà 16-10-2017 23:59:59


  Resultats:


 • Si, ho trobe positiu - 14.7 %

 • No, ho trobe negatiu - 85.3 %

 • La conselleria autoritza la crema de la palla fins el 30 de novembre en determinades zones. És positiu o negatiu eixe periode tan llarg?

  1. avatar

   No, ho trobe negatiu

   Reply
  2. avatar
   joan lopez somovilla 8 octubre, 2017, 10:15 pm

   Es nesearia …

   Reply
  3. avatar

   Positiu. Si n’hi ha més temps per cremar-la no es concentrarà tant i no n’hi haurà tant de fum

   Reply
  4. avatar

   Sense ser naturiste ni bioleg,pense que retrasar la cremà de la palla,crea un caos innatural a totes les èspecies autoctones i migratories del Parc Natural. Trencant el cicle dels animals per egoisme propi.. vote que No …

   Reply
  5. avatar

   He viscut al camp tota ma vida. per a mi es iverosimil que hi puguen pensar en un calendari que no val xa res. per a cremar MANA L.ORATGE. una vegada esta segat, a cremar quant antes, sempre q tingues les condicions atmosferiques a favor.

   Reply
  6. avatar

   Menys arros i mes industria

   Reply
  7. avatar

   No es pot respirar al voltant dels pobles de la crema i conduir per les carreteres properes.

   Reply
  8. […] ENQUESTA: La conselleria autoritza la crema de la palla fins el 30 de novembre en determinades zones. És posi… […]

   Reply
  9. avatar

   Molèstia per a tot el poble i benefici per a uns pocs. Així ens va…..

   Reply

  Deixa un comentari

  El vostre correu electrònic no es publicarà.