Detingut a Cullera per un presumpte delicte d’agressió sexual en la platja

Detingut a Cullera per un presumpte delicte d’agressió sexual en la platja
  • Es va oferir a prestar ajuda a una dona que buscava un familiar i la va guiar cap a la zona de les dunes per a intentar violar-la

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 21 anys, d’origen afganés per la seua implicació en l’agressió sexual a una dona a Cullera. Els agents, acompanyats de personal sanitari, es van traslladar al lloc dels fets només conéixer l’avís. La víctima fou acompanyada fins a l’hospital de la Ribera.

Tot seguit es va iniciar l’operació “Agretores”, per part de la Guàrdia Civil de Cullera, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor d’aquests fets.

La fase d’explotació d’aquest operatiu va tenir lloc el passat dia 25 de juliol quan l’equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Cullera va aconseguir detenir a la mateixa població a un home de 21 anys i de nacionalitat afganesa per la seua implicació en un delicte d’agressió sexual.

El detingut s’havia oferit a la víctima per a ajudar-la a trobar a un familiar en una zona d’oci i en el transcurs de la cerca la va guiar cap a les dunes de la platja.

Una vegada en el lloc va espentar a la dona i va començar a llevar-li la roba. En això, la víctima escoltà a diverses persones aproximar-se i va començar a demanar auxili, moment en què l’agressor va fugir corrent del lloc.

Les diligències instruïdes van ser lliurades en el jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Sueca des d’on es va decretar la seua l’entrada a la presó comunicada i sense fiança qualificant el delicte com una agressió sexual en forma de temptativa de violació.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.