La suecana Daniela Osca Iborra, elegida representant infantil de l’associació Fallers pel Món

La suecana Daniela Osca Iborra, elegida representant infantil de l’associació Fallers pel Món
daniela-osca

Daniela Osca Iborra

Dissabte a la nit es va celebrar al local de la Associació Cultural Fallers Pel Món, a Carcaixent, el nomenament dels que seran els representants de l’associació per a l’exercici 2019. Foren el President de l’Associació -José Enrique Amores-, la Representant Infantil 2018 -Nerea Aliques-, i la Representant Major 2018 -Gema Amores- els encarregats de desvetllar els noms del representants per al pròxim exercici.

Foren elegits: Pablo Acosta Sanchís de la Falla l’Alquenencia d’Alzira, com a acompanyant infantil; Daniela Osca Iborra de la Falla Avinguda d’Espanya de Sueca, com a representant infantil; i Helena Belenguer Albero de la A.C. Fallers Pel Món, com a representant major.

Daniela pertany a una família amb gran tradició fallera: sa mare, Mª Sales Iborra, ha sigut fallera major infantil i fallera major de la Falla Avda. d’Espanya, al igual que sa tia Mª Amparo, el seu iaio Vicent Iborra, ha sigut president de la mateixa comissió i a més també de la Junta Local Fallera de Sueca, i el seu pare Jaky Osca es delegat de la Junta Local Fallera.

A l’acte van estar presents representants de la Junta Local Fallera de Sueca, així com d’altres Juntes Locals veïnes, membres de les comissions falleres a les que pertanyen els elegits, així com familiars i amics. Es dona el cas que cap dels representants elegits sabia del seu nomenament, per lo que les expressions de sorpresa i felicitat en sentir-se nomenats foren constants en tots ells.

La jove associació que el pròxim exercici complirà set anys es dedica a promoure el coneixement de la festa i la cultura de les falles més enllà de la nostra terra, portant la festa a ciutats com Saragossa, Salamanca, Àvila o Còrdova.

Serà el pròxim catorze de setembre quant es done a conèixer durant la presentació dels Representants per al pròxim exercici la ciutat que acollirà aquest event cultural.

L’acte finalitzà amb unes paraules del president de l’associació donant les gràcies a tots els assistents i l’enhorabona als nous representants.

JLF de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.