Foto-Club La Imatge d’Almussafes reprèn la seua exitosa marató de fotografia

Foto-Club La Imatge d’Almussafes reprèn la seua exitosa marató de fotografia
  • La iniciativa es durà a terme aquest este dissabte, 9 de juny, en el Parc Central de la localitat durant la Fira dels Tallers i l’Artesania

Dissabte 9 de juny torna a Almussafes una original iniciativa de l’associació ‘Foto-Club la Imatge’ de la localitat que ja es va dur a terme amb èxit en 2008 i 2009. L’entitat ha organitzat per a la citada jornada una nova marató en la qual intentarà fotografiar al màxim nombre de ciutadans de la població.

Aquesta tercera edició de la iniciativa, que es va dur a terme per última vegada fa 9 anys, portarà per títol ‘Fotografiant a veïns i veïnes’ i el seu principal objectiu serà arreplegar documentació gràfica sobre els rostres dels habitants del municipi per a mostrar-los posteriorment en format collage en un panell que quedarà exposat pròximament en el Centre Cultural.

L’entitat habilitarà un stand amb un estudi fotogràfic d’11 a 14 i de 17 a 20 hores en el Parc Central per a dur a terme el tret de les fotografies, que després de la corresponent edició quedaran preparades per a la seua impressió en alta qualitat. Els panells realitzats en 2008 i 2009 són visitats cada dia per moltes persones, per la qual cosa animen a tota la població a acudir per a aconseguir superar el rècord de l’anterior edició.

Fira dels Tallers i l’Artesania
‘Foto-Club La Imatge’ ha decidit reprendre aquest projecte coincidint amb la celebració de la tradicional Fira dels Tallers i l’Artesania que cada any organitza l’Ajuntament d’Almussafes en col·laboració amb les entitats que imparteixen cursos relacionats amb les arts manuals per a celebrar el final de la temporada.

La fira romandrà oberta, igual que l’estand del projecte fotogràfic d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores i en ella participarà l’alumnat dels tallers municipals de ceràmica, tall i confecció i pintura i dels organitzats pel Club d’Arts i Oficis, Dones Bolilleres, Associació Tyrius i Club de Ceràmica Almussafes.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.