La ruta ‘Entre Comarques’ visita este diumenge Corbera i Riola

La ruta ‘Entre Comarques’ visita este diumenge Corbera i Riola
ajuntament-corbera

Ajuntament de Corbera

El programa Entre Comarques, que celebra la quarta edició, continua el seu recorregut visitant este cap de setmana la Ribera de Xúquer.

El programa ha omplert d’activitat també les vesprades. Per això, els participants visitaran este diumenge de matí el municipi de Corbera i de vesprada el de Riola.

Com assenyala Òscar Navarro, president del Consorci de la Ribera, entitat formada per la Mancomunitat de la Ribera Alta i la Mancomunitat de la Ribera Baixa, “La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera i la Canal sumem recursos turístics per a aprofitar sinergies i generar turisme amb el suport de la Diputació i de la Agència Valenciana de Turisme”.

El matí del diumenge, 3 de juny, Corbera obrirà les portes per a mostrar el patrimoni modernista, es farà una passejada pels carrers on es podran veure les principals façanes modernistes del municipi. A més, es realitzarà la ruta de l’aigua, on es visitaran diversos elements relacionats amb l’aigua i el reg del municipi.

El diumenge de vesprada, a Riola, es visitaran els principals recursos del municipi tant culturals com naturals: l’església de Santa Maria la Major i el campanar moro, el passeig del riu i la Mota, l’assut de Riola i l’àrea recreativa, la sèquia Major i el molí de Fora.

La ruta comença a les 10:30h de matí i a les 16:30h de vesprada des dels ajuntaments. Les visites tenen un preu de 5 euros per persona i dia i el cost inclou les rutes de matí i de vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Com és habitual, les inscripcions s’han d’haver realitzat abans del dijous anterior.

Entre Comarques


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.