El Consorci de la Ribera posa en marxa un club de producte turístic

El Consorci de la Ribera posa en marxa un club de producte turístic
  • El projecte es presentarà als ajuntaments de la comarca juntament amb el projecte d’estudi i disseny de la xarxa cicloturística comarcal

El proper dijous dia 31 de maig la sala d’actes de la Mancomunitat de la Ribera Alta acollirà la presentació, als alcaldes i tècnics de turisme de la comarca, de dos nous projectes de turisme del Consorci de la Ribera. D’una banda, es presentarà l’estudi i disseny de rutes cicloturístiques i la seua senyalització específica per a la Ribera de Xúquer i, d’altra banda, la posada en marxa d’un nou club de producte a la comarca.

Aquests dos projectes formen part del Pla de Dinamització i Governança Turística, un pla cofinançat per l’Agència Valenciana del Turisme, la Diputació de Valencia, València Turisme i el Consorci de la Ribera, i l’objectiu principal d’ambdós projectes és poder arribar a definir els principals productes turístics de la Ribera de Xúquer per a així poder arribar a una proposta clara i diferenciada que siga atractiva per als visitants.

Així, es presentaran les accions necessàries per a desenvolupar el projecte de creació d’un club de producte turístic amb la finalitat de potenciar la Ribera de Xúquer com a destinació, a més del projecte de creació d’una xarxa de rutes ciclistes i per a vianants d’àmbit comarcal que relacione i afavorisca la cohesió territorial entre els diferents municipis i contribuisca així a la integració i homogeneïtzació de la senyalització turística de la comarca.

Durant la jornada es presentaran els projectes als representants municipals i als tècnics turístics de la comarca i s’exposaran les conclusions preliminars del diagnòstic territorial extretes de la informació facilitada pels diferents ajuntaments. Posteriorment, tindrà lloc un taller grupal amb els representants i tècnics del territori per a la identificació i selecció de les rutes ciclistes i vianants existents a la comarca que més valor podrien aportar al territori per a potenciar-lo com a destinació cicloturística.

El Consorci de la Ribera está format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa i té com objectiu la gestió de convenis de col.laboració entre ambdos mancomunitats i altres organismes. També coordina les àrees d’energia, educació ambiental, promoció econòmica i turisme.

Consorci de la Ribera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.