El col·legi Luis Vives de Sueca uneix esport i cultura en una mateixa jornada per a la seua comunitat educativa

El col·legi Luis Vives de Sueca uneix esport i cultura en una mateixa jornada per a la seua comunitat educativa

Divendres passat 18 de maig es van celebrar en el col·legi Luis Vives de Sueca dos esdeveniments que van congregar a un gran nombre de participants.

D’una banda, es va celebrar la 38 edició de la Volta a Peu organitzada per l’AMPA del centre. Aquesta edició, a diferència de les 37 anteriors, es va celebrar divendres a la vesprada cercant una major participació de corredors/as. El resultat no va poder ser més òptim ja que es va incrementar un 35% respecte al millor any quant a participació.

La primera Carrera va començar a les 19:30h. amb els esportistes més joves (menors de 4 anys) i successivament es van ser donant les eixides a totes les categories restants (pre-benjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets) fins a arribar a la categoria absoluta que va començar a les 20:30 h.

La gran afluència d’afeccionats va fer que hi haguera un gran ambient durant tota la prova. A més, en el pati del col·legi es van instal·lar jocs i inflables per als més xicotets i tota la jornada va estar amenitzada pel Dj. Ansthef, antic alumne del col·legi.

D’altra banda, una vegada lliurats els diferents premis als tres primers/as classificats i classificades de cada categoria, es va celebrar un concert en directe gratuït a càrrec de la Ateneu’s Big Band en el pati del col·legi que va fer les delícies de tots/as els/as assistents. Es van interpretar peces de jazz i blues durant aproximadament hora i mitja.

D’aquesta manera i en una mateixa jornada, el col·legi Luis Vives va poder unir valors tan importants com a esperit de superació, cultura de l’esforç així com cultura musical i artística. Tot açò dins d’un gran ambient familiar, ja que per a aquest centre la família és un aspecte fonamental del seu Projecte Educatiu i Caràcter Propi.

Col·legi Luis Vives Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.