El PSPV de Sueca demana intervenció urgent contra la mosca negra i el mosquit tigre

El PSPV de Sueca demana intervenció urgent contra la mosca negra i el mosquit tigre
  • Els socialistes adverteixen que havien d’haver-se dut a terme tractaments preventius que reduïsquen la població d’insectes que apareixeran amb els primers dies de calor

El Grup Socialista Municipal de Sueca considera urgent la intervenció per a pal·liar els efectes de les plagues de mosca negra i mosquit tigre. Els regidors del PSPV-PSOE ho han sol·licitat al govern local de Compromís i GISPM en sessions plenàries i sempre han rebut l’excusa que els tractaments els està duent a terme el Consorci de la Ribera des de fa escassos anys.

“Ens temem el pitjor al no haver dut a terme cap acció preventiva”, manifesta el portaveu socialista, Dimas Vázquez.

Aquesta situació de passivitat i falta de precaució pot provocar que ara, amb l’arribada dels primers dies de calor, comencen a esclatar ous i larves de manera desproporcionada, recorda Vázquez.

L’edil insisteix que “havien d’haver-se portat alguna acció preventiva que reduïra la proliferació d’aquests molests insectes que tant malestar han creat entre la ciutadania en els últims anys”.

Els socialistes de Sueca consideren positiva l’acció conjunta del Consorci de la Ribera puix que és un problema de tots els pobles. “Però les especials característiques del terme municipal de la capital arrossera fan necessària major dedicació en pro del benestar de les persones”, afegeix Vázquez.

PSPV-PSOE de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.