Una delegació de Jever arriba a Cullera per celebrar 20 anys del seu agermanament

Una delegació de Jever arriba a Cullera per celebrar 20 anys del seu agermanament
  • L’alcalde i els regidors de la ciutat alemanya varen viure a la matinada d’ahir “La nit de l’Aurora”

Una delegació de ciutadans de la localitat alemanya de Jever ha arribat este migdia a Cullera per celebrar els 20 anys de l’agermanament entre les dos ciutats. La delegació alemanya està encapçalada per l’alcalde de Jever, Jan Edo Albers, i tres regidors de la Corporació, que aprofitaren la visita a Cullera per assistir la passada matinada a “La nit de l’Aurora”, un dels actes més emotius de les festes cullerenques.

Els ciutadans de Jever aprofitaran estos dies a Cullera per estretir els lligams amb els cullerencs, assistir als actes festius previstos i fer una xicoteta excursió a la ciutat de València.

L’activitat central de la visita alemanya serà dimarts, quan se celebre la festa de l’agermanament entre Jever i Cullera, que enguany fa vint anys. Entre els actes previstos hi ha el de plantar l’arbre de l’amistat al parc Daniel Clar i compartir tots junts una festa de la cervesa, el producte gastronòmic més típic de Jever.

Jever és una població alemanya d’uns 14.000 habitants situada en el districte de Friesland, a la Baixa Saxònia, al nord d’Alemanya. Jever és també una ciutat turística famosa per l’elaboració de cervesa.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.