Rafael Gisbert, reelegit com a Secretari General de l’Agrupació Socialista de Favara

rafa-gisbert-pspv-favaraRafael Gisbert ha sigut reelegit com a Secretari General de l’Agrupació del PSPV-PSOE de Favara en l’assemblea realitzada aquest dijous 12 d’abril.

Gisbert va exposar i defensar la gestió política dels darrers quatre anys en el que va explicar totes les accions polítiques i de treball realitzades en aquesta etapa i que han valgut per a impulsar a l’agrupació socialista en les últimes eleccions locals en passar d’un a tres regidors.

Va agrair l’esforç de tots els companys i companyes socialistes. “A causa d’aquest augment de regidors avui estem governant a Favara i estem fent complir el nostre programa electoral pel qual ens votaren”.

La nova executiva local també va ser recolzada per unanimitat de la qual Gisbert va fer menció a una aspiració de l’executiva entrant ser la força d’esquerres de referència a Favara en les pròximes eleccions locals i així aplicar les polítiques per a la ciutadania amb comoditat”.

Amb aquests resultats assemblearis el lideratge de Gisbert a resultat potenciat per a afrontar l’última etapa de legislatura i així encarar les pròximes eleccions municipals per a intentar ser la força d’esquerres més votada no sols a Favara sinó a la Ribera Baixa de la qual el PSPV obté el lideratge.

Agrupació Socialista de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.