La Junta Local Fallera de Sueca en la Mostra de Teatre Faller

La Junta Local Fallera de Sueca en la Mostra de Teatre Faller

El passat dimarts 10 d’abril va tindre lloc la presentación de la II Mostra de Teatre Faller de la Comunitat Valenciana a la seu de la JCF, amb l’assistència de les FFMM de València i representants de les Juntes Locals participants.

El President de la JCF va ser l’encarregat de presentar el cartell,  junt als components de la Federació de falles de Gandia, ciutat anfitriona d’aquesta segona mostra.

Les companyies teatrals de Cullera, Torrent, Borriana, Sagunt, València, Sueca, Xàtiva, Oliva , Alzira i Gandia seran les encarregades de participar en la II Mostra de Teatre Faller al Museu Faller.

A més enguany hi haurà un dia en el qual els més menuts interpretaran obres de teatre i els encarregats d’aquesta tasca seran els grups infantils d’Alzira, Torrent i València.

Sueca participarà amb l’obra guanyadora al concurs de Sainets celebrat les passades falles 2018. El sainet de la Falla Av. 18 de juliol “Visites de l’altre món” serà representat el divendres 27 d’abril a les 18:00 h .

Les entrades podran adquirir-se a la taquilla del Museu Faller de Gandia i a més cada companyia de teatre té a la seua disposició les entrades. Podreu gaudir del millor teatre de la Comunitat Valenciana sols aportant un xicotet donatiu de tan sols 3 euros. Del 21 al 29 d’abril seran totes les representacions teatrals a Gandia.

JLF de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.