La banda de Mota del Cuervo guanya el certamen de bandes de música Ciutat de Cullera

La banda de Mota del Cuervo guanya el certamen de bandes de música Ciutat de Cullera
  • L’associació musical de Cuenca obté també el guardó al millor director

L’Asociación Musical Moteña de Mota del Cuervo (Cuenca) ha guanyat el Certamen Nacional de Bandes de Música Ciutat de Cullera, que enguany fa 71 anys. L’esdeveniment s’ha celebrat en l’entorn de les Festes Majors de la localitat turística.

certamen-bandes-festes-cullera-abril-2018L’associació musical castellano-manxega ha obtingut 201’9 punts i també el guardó al millor director, que s’ha emportat José Enrique Martínez Esteve.

El segon premi ha sigut per a l’Asociación Musical “La Lira” de Cheste, que ha aconseguit 201’1 punts mentre que el tercer lloc se l’ha emportat la Unió Artística Musical de Montroi, que ha acumulat 184 punts. La banda de Montroi ha guanyat també el premi a la millor desfilada.

Les tres associacions musicals participants han hagut d’interpretar una obra obligada que, en esta ocasió, ha sigut “Gallurana”, del compositor de Silla Andrés Valero Castells.

L’Asociación Musical Moteña ha interpretat a més “Extreme Make Over”, de Johan de Meij i el pasdoble “ A mi Buñol” de Manuel Carrascosa, que va tocar en la desfilada prèvia. Fora de certamen han participat també la Societat Musical Instructiva Santa Cecília i la Societat Ateneu Musical.

El certamen de bandes de música “Ciutat de Cullera” és el segon més antic d’Espanya després del que se celebra a la ciutat de València. Este 2018, el certamen fa 71 anys i es consolida com una de les grans referències nacionals de la música de banda.

En l’esdeveniment han participat més de 500 músics i ha estat seguit per més de 2.000 espectadors entre l’interior de l’auditori i els que van seguir el certamen en el carrer.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.