La plataforma del pont convoca una matinal lúdica per exigir una resposta clara de l’Administració

La plataforma del pont convoca una matinal lúdica per exigir una resposta clara de l’Administració
  • L’aplec es durà a terme el pròxim 6 de maig sota els eslògans “Celebrem les obres” i “Exigim la passarel·la”

La Plataforma Pont de Ferro de Fortaleny acaba de convocar una nova concentració per a reivindicar la recuperació i solució integral sobre el vell pont que des de fa més de cent anys ha unit part de la Ribera entre Sueca i Fortaleny.

Associacions d’Alzira, Corbera, Llaurí, Sueca i València són les primeres a donar suport a aquesta iniciativa. El col·lectiu comarcal, que des de fa tres anys reivindica que l’Administració complisca amb la seua promesa de rehabilitar la històrica estructura per a l’ús de vianants i ciclistes, crida a concentrar-se a les 10 del matí del pròxim 6 de maig i a esmorzar, poc després, en el poble de Fortaleny.

Cal recordar que la Diputació escomet en aquests moments la primera fase d’una obra que va haver d’iniciar en 2010 i que “encara no sabem qui i quan acabarà el projecte de la passarel·la que sobre l’A-38 tornarà a connectar aqueix pont entre Fortaleny i Sueca”, segons manifesten des de la plataforma.

“Que ningú es porte a engany”, afigen, “l’administració, provincial, autonòmica o estatal, no ens van a enganyar; la nostra lluita és de llarg recorregut, tan senzilla com la dels que caminem o anem amb bicicleta”.

Entre les agrupacions que ja han confirmat la seua participació en aquest esdeveniment lúdic i reivindicatiu, es troben Amics de la Muntanya de Llaurí, Voluntariat Mediambiental de Corbera, València amb bici, Interpreta Natura, La Ribera amb bici, Ecologistes en Acció, Muntanyeta dels Sants – AE Agró de Sueca i Xúquer Viu.

Plataforma Pont de Ferro de Fortaleny


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.