La plataforma del pont convoca una matinal lúdica per exigir una resposta clara de l’Administració

La plataforma del pont convoca una matinal lúdica per exigir una resposta clara de l’Administració
  • L’aplec es durà a terme el pròxim 6 de maig sota els eslògans “Celebrem les obres” i “Exigim la passarel·la”

La Plataforma Pont de Ferro de Fortaleny acaba de convocar una nova concentració per a reivindicar la recuperació i solució integral sobre el vell pont que des de fa més de cent anys ha unit part de la Ribera entre Sueca i Fortaleny.

Associacions d’Alzira, Corbera, Llaurí, Sueca i València són les primeres a donar suport a aquesta iniciativa. El col·lectiu comarcal, que des de fa tres anys reivindica que l’Administració complisca amb la seua promesa de rehabilitar la històrica estructura per a l’ús de vianants i ciclistes, crida a concentrar-se a les 10 del matí del pròxim 6 de maig i a esmorzar, poc després, en el poble de Fortaleny.

Cal recordar que la Diputació escomet en aquests moments la primera fase d’una obra que va haver d’iniciar en 2010 i que “encara no sabem qui i quan acabarà el projecte de la passarel·la que sobre l’A-38 tornarà a connectar aqueix pont entre Fortaleny i Sueca”, segons manifesten des de la plataforma.

“Que ningú es porte a engany”, afigen, “l’administració, provincial, autonòmica o estatal, no ens van a enganyar; la nostra lluita és de llarg recorregut, tan senzilla com la dels que caminem o anem amb bicicleta”.

Entre les agrupacions que ja han confirmat la seua participació en aquest esdeveniment lúdic i reivindicatiu, es troben Amics de la Muntanya de Llaurí, Voluntariat Mediambiental de Corbera, València amb bici, Interpreta Natura, La Ribera amb bici, Ecologistes en Acció, Muntanyeta dels Sants – AE Agró de Sueca i Xúquer Viu.

Plataforma Pont de Ferro de Fortaleny


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.