La nova web de Sanitat de la Ribera incorpora noves funcionalitats per a acostar-se al pacient

La nova web de Sanitat de la Ribera incorpora noves funcionalitats per a acostar-se al pacient
  • En el primer dia laborable des que la conselleria assumira la seua gestió pública directa, s’han atès en la comarca 1.450 consultes amb l’especialista i ha realitzat 23 intervencions quirúrgiques

La nova web del Departament de Salut de la Ribera, en funcionament des del passat 1 d’abril en l’adreça http://laribera.san.gva.es, incorpora noves funcionalitats per a fer més accessible l’atenció sanitària al pacient.

D’aquesta forma, els usuaris de la web poden obtenir cita amb el metge de capçalera i d’infermera sense necessitat de desplaçar-se fins al seu centre de salut o cridar per telèfon.

De la mateixa manera, els pacients poden consultar els seus informes clínics, guardar-los i imprimir-los, així com expressar suggeriments, queixes i agraïments des del seu ordinador personal.

La nova pàgina web de l’Hospital de la Ribera incorpora un mapa interactiu on els usuaris poden accedir a les adreces i telèfons dels centres sanitaris del Departament de Salut, així com un apartat per a consultar la cartera de serveis i tractaments oferits en el centre hospitalari.

Pel que es refereix als professionals, la pàgina web de l’Hospital d’Alzira els permet estar al dia en tot el relacionat amb les borses de treball, oposicions i trasllats.

Una altra de les novetats que incorpora la nova pàgina web és que és accessible per a pacients de parla castellana, valenciana i, fins i tot, anglesa. I des d’ella, existeixen enllaços directes a les pàgines de la Conselleria de Sanitat, Generalitat Valenciana i Portal de Transparència i a les aplicacions mòbils de la pròpia conselleria.

Xarxes socials
Coincidint amb la renovació de la seua pàgina web, el Departament de Salut de la Ribera també ha estrenat nou compte de Facebook (DSlaRibera) i de twitter (@GVAlaRibera).

A través d’aquestes xarxes socials s’oferirà als usuaris, de manera periòdica, informació sobre prevenció de la malaltia i promoció de la salut.

Primer dia laborable
En el qual és el primer dia laborable des que la Conselleria de *Sanitat assumira la seua gestió pública directa, el Departament de Salut de la Ribera ha atès, fins a les 15.00 hores, 1.450 consultes amb l’especialista (consultes externes de l’hospital i de centres de salut) i l’Hospital d’Alzira ha realitzat 23 intervencions quirúrgiques.

Conselleria de Sanitat


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.