La Trobada Internacional de Mags d’Almussafes arranca motors

La Trobada Internacional de Mags d’Almussafes arranca motors
  • Els millors il路lusionistes del moment participaran en l’esdeveniment en el qual ja s’han inscrit m茅s de 500 professionals del sector

La passi贸 per l’il路lusionisme tornar脿 a inundar Almussafes del dijous 12 al diumenge 15 d’abril amb la celebraci贸 de la聽XXVI聽Trobada Internacional de Mags, esdeveniment cultural que un any m茅s portar脿 fins a la localitat una selecci贸 dels millors artistes del m贸n per a delectar tant als amants d’aquesta disciplina com a la ciutadania amb els millors espectacles de fantasia en els quals prevaldran, com sol ser habitual en aquest destacat congr茅s especialitzat, tant la t猫cnica com la qualitat de les actuacions.

La trobada, organitzada per l’Ajuntament d’Almussafes i l’Associaci贸 Valenciana d’Il路lusionisme, i en la qual col路labora tamb茅 el Servei d’Assist猫ncia i Recursos Culturals de la Diputaci贸 de Val猫ncia, rebr脿 en aquesta vint猫 sisena edici贸 la visita d’artistes d’un total de set pa茂sos, entre els quals es troben, a m茅s d’Espanya, EUA, Fran莽a, Taiwan, Mal脿isia, 脌ustria i Cuba. Entre els noms confirmats destaquen els de聽Mag聽Malastruc,聽Lautaro, David Climent, Patr铆cia Espejo, Joaqu铆n Ayala,聽Anson聽Lee, Mark &聽Pinky, Jean聽Merlin聽i G Alexander, entre uns altres.

magia-almussafes-2017-foto-carioca鈥淯na vegada m茅s posem tota la carn en el聽rostidor per a convertir l’esdeveniment en un gran aparador amb el millor del sector de l’il路lusionisme i esperem repetir l’猫xit de les anteriors edicions i que tant les persones que visiten Almussafes com la ciutadania gaudisca amb la completa agenda d’espectacles que hem organitzat al costat de l’Associaci贸 Valenciana d’Il路lusionisme鈥, destaca la regidora de Cultura, Teresa Iborra.

Programaci贸
Les activitats comen莽aran el dijous 12 d’abril amb el lliurament d’acreditacions i la Gala Concurs Internacional de M脿gia General, en la qual participaran un total de 15 il路lusionistes. L’endem脿, el divendres 13, continuaran les acreditacions i es procedir脿 a l’obertura de la fira m脿gica, en la qual els professionals del sector participants en el congr茅s podran con猫ixer les 煤ltimes tend猫ncies en m脿gia en els m茅s de 30聽stands聽que es col路locaran en la pista polivalent del Pavell贸 Poliesportiu Municipal, espai en el qual tamb茅 es duran a terme les cinc confer猫ncies arreplegades en el programa.

El mateix divendres es realitzar脿, aix铆 mateix, la inauguraci贸 oficial de l’esdeveniment, en la qual es presentar脿 al Mag d’Honor d’aquesta edici贸, Manolo Casares. A continuaci贸, se celebrar脿 la Gran Gala Inaugural (20 hores), en la qual s’escenificar脿 l’espectacle 鈥業mpossible鈥, que estar脿 protagonitzat per聽Mag聽Malastruc,聽Lautaro, David Climent i Patr铆cia Espejo i que es repetir脿 dues hores despr茅s en el mateix sal贸 d’actes del Centre Cultural (22.30 hores).

El dissabte 14 la intensa activitat de la jornada anterior continuar脿. A les 11.30 hores se celebrar脿 en el Pavell贸 Poliesportiu la Gala de聽Firers聽i a les 20.30 hores tindr脿 lloc en el Centre Cultural la Gran Gala Internacional, en la qual els espectadors gaudiran de les actuacions m茅s sorprenents de Joaqu铆n Ayala,聽Anson聽Lee, Mark &聽Pinky, David Climent, Jean聽Merlin聽i G Alexander. De la mateixa forma que ocorre amb la Gran Gala Inaugural, la Gran Gala Internacional comptar脿 amb una segona passada, a les 23 hores, per a permetre una major assist猫ncia per part del p煤blic interessat.

El congr茅s se celebrar脿 del dijous 12 al diumenge 15 d’abril i inundar脿, una vegada m茅s, de m脿gia la localitat

El diumenge 15 d’abril es viur脿 la clausura del congr茅s, en la qual es donaran cita al voltant de 500 inscrits, amb el Concurs de Llan莽ament de Naips, una Paella Gegant per als acreditats, i la Gala Familiar, en la qual els m茅s xicotets gaudiran amb els trucs m茅s divertits.

Una trobada per a tots
Una vegada m茅s, l鈥欌楢lmussafes聽M脿gic鈥櫬爀s proposa involucrar tant als integrants del sector, que arribaran no solament de tots els racons d’Espanya sin贸 tamb茅 d’altres pa茂sos, com a la ciutadania de la localitat. En aquest sentit, l’organitzaci贸 continua combinant les iniciatives dedicades als inscrits amb altres obertes a tot el p煤blic. A m茅s de repetir la celebraci贸 de les principals gales per a permetre l’assist猫ncia d’un major nombre de persones, durant el cap de setmana tamb茅 es duran a terme espectacles de m脿gia en el carrer.

El divendres 13 a les 18 hores, en l’脌gora del Parc Central, Patxi, H茅ctor San Segundo i聽Areson聽& Sandra oferiran diversos trucs per a tots els que s’acosten. L’endem脿 al mat铆 es repetir脿 l’experi猫ncia, per貌 en aquesta ocasi贸 en el Parc del聽Pontet聽(12.30 hores) amb Linaje, Fran聽Di谩bolo,聽Morrison聽i Ernesto i Pico. Aqueixa mateixa vesprada, a les 17.30 hores, Ra煤l聽Camag眉ey, Patxi, Fran聽Di谩bolo聽i Ernesto i Pico tornaran a trobar-se amb el p煤blic en l’脌gora del Parc Central i, per a concloure, el diumenge a les 13 hores en l’Esplanada del Centre Cultural Ra煤l聽Camag眉ey tancar脿 aquest cicle d’actuacions a l’aire lliure.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografies de Carioca

 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.