La Ribera forma a més de 500 treballadors en sistemes informàtics de la Conselleria de Sanitat

La Ribera forma a més de 500 treballadors en sistemes informàtics de la Conselleria de Sanitat
  • Ha estat un procés planificat i desenvolupat des de novembre de l’any passat

El Departament de Salut de la Ribera ha format ja a més de 500 treballadors en el maneig de sistemes informàtics de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

En concret, es tracta del programa Orion-Logis, que substitueix l’aplicació utilitzada fins al momento pel centre hospitalari per a la gestió de subministraments; d’esta manera, el Departament de la Ribera s’està integrant en els sistemes d’informació de la Conselleria de Sanitat, comuns a la resta de departaments sanitaris de gestió pública directa.

La formació del mig miler de treballadors de la Ribera, que s’ha desenvolupat al llarg de 54 sessions, es va començar a planificar el novembre de l’any passat i ha estat supervisada per un equip multidisciplinari compost per treballadors de diverses àrees del Deparament de Salut –compres, farmacia, administració, manteniment i sistemes- i de la mateixa Conselleria de Sanitat, que han treballat conjuntament durant els últims 5 mesos.

L’aplicació Orion-Logis permet controlar i administrar tot el procés de contractació, compres, facturació i logística dels magatzems de material general i de farmàcia de l’hospital i dels centres de Salut i el seu objectiu és millorar el control de la despesa dels materials i medicaments que s’utilitzen en els centres sanitaris de la Comunitat Valenciana.

Això permet conèixer la situació logística del Departament de Salut en temps real, cosa que ajuda a controlar millor la despesa mitjançant la racionalització dels estocs. De la mateixa manera, és un procés totalment electrònic, el que redueix l’ús del paper en les comunicacions.

Absoluta normalitat
En el segon dia gestionat directament per la Conselleria de Sanitat, l’Hospital de la Ribera manté la normalitat amb què es va produir la transició entre models de gestió.

Així, el centre hospitalari manté hui la seua activitat com qualsevol altre dia festiu, sense incidències destacables. Des de les 00.00 hores de l’1 d’abril, l’Hospital de la Ribera ha atès 421 urgències i ha registrat 3 parts.

HdR


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.