El regidor de Sanitat de Favara va estar a la reunió d’alcaldes amb el President Ximo Puig

El regidor de Sanitat de Favara va estar a la reunió d’alcaldes amb el President Ximo Puig

El regidor de Sanitat de l’Ajuntament de Favara, Juan José Milvaques, va assistir a Alzira a la reunió d’alcaldes i alcaldesses amb el President de la Generalitat, Ximo Puig, i  la Consellera de Sanitat, Carmen Montón, per a informar i concretar tots els aspectes sobre la reversió del sistema privat que actualment està gestionat a sistema públic de l’Àrea de Salud 10 i que afecta en gran mesura al nostre poble de Favara.

El proper diumenge 1 d’abril l’Hospital de la Ribera tornarà a ser gestionat per l’administració pública i que millorarà els serveis sanitaris  de tots els veïns de Favara i com no, dels valencians i valencianes.

Ajuntament de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.