El Reale Avintia Blumaq HMA del suecà Tomás Llopis s’estrena amb dos podis

El Reale Avintia Blumaq HMA del suecà Tomás Llopis s’estrena amb dos podis
  • El passat cap de setmana es va dur a terme la primera prova del FIM CEV Repsol al circuit portugués d’Estoril

De la unió del Reale Avintia amb el HMA no podia eixir res dolent. Aquest dissabte i diumenge es va celebrar la cita que va inaugurar el FIM CEV Repsol a Estoril, Portugal, on l’equip es va presentar amb sis pilots en el box.

Tots ells van competir en la categoria European Talent Cup però amb diferent sort. Els candidats a deixar al team en les millors posicions possibles en totes les carreres són Barry Baltus, Nicolas Czyba, Iker García, Adrián Hortes, Marvin Siebdrath i Carlos Tatay.

El temps durant tot el cap de setmana va estar molt regirat amb molta pluja i aire que va dificultar el treball tant dels mecànics com dels propis pilots. A causa del gran nombre d’inscrits de la categoria es va dividir en dos grups als participants.

Amb la combinada dels dos cronos de l’A, Baltus, que solament farà dues carreres en l’ETC ja que quan tinga l’edat passarà a Moto3, es va fer amb la pole; Tatay va acabar segon; Siebdrath 16é i García 22é. En el B, Czyba va ser 15é. D’aquesta forma, els millors classificats i que es van col·locar en primera fila de graella van ser Barry eixint primer i Carlos tercer. Adrián Hortes va ser el pitjor malparat en trencar-se el radi i el cúbit després d’una caiguda.

En la primera carrera Barry Baltus va liderar totes les voltes per a guanyar amb autoritat i donar-li a l’equip el primer podi de l’any. Tatay també va rodar davant sempre però es va quedar fora dels calaixos d’honor sent cinquè. Siebdrath va fer el 21é i Czyba el 30é. En la segona Baltus i Tatay van tornar a estar al capdavant lluitant pel podi. Barry va veure la bandera a quadres tercer però Carlos va caure quedant-se fóra. Czyba va finalitzar el 24é i Siebdrath el 25é.

Tomás Llopis, team manager, es va manifestar satisfet per aquest inici del campionat. “Ara formem un nou equip que segur ens donarà moltes alegries. Els pilots tenen un gran nivell i açò no ha fet més que començar. Felicitar-los a ells i als mecànics pel treball de tot el cap de setmana i desitjar-li una ràpida recuperació a Adrián que es va lesionar el dissabte”, va declarar. La pròxima prova de la European Talent Cup serà en el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo el cap de setmana del 28 i 29 d’abril.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.