El PSPV-PSOE de Sueca reclama de l’ajuntament que cobrisca la plaça de tècnic de Medi ambient

El PSPV-PSOE de Sueca reclama de l’ajuntament que cobrisca la plaça de tècnic de Medi ambient
  • Compromís encara no ha resolt la convocatòria feta el passat mes d’octubre després d’haver anul·lat la d’agost per limitada i presumptament interessada

L’Ajuntament de Sueca es troba sense tècnic de Medi ambient des del passat estiu. La plaça es troba sense cobrir des que el titular s’incorporara  a la Diputació de València en Comissió de serveis.

Des del pacte de govern local (Compromís i GISPM) poc s’ha avançat per a resoldre aquesta irregular situació des que el passat agost, en plenes vacances d’estiu, convocaren una limitada i presumptament interessada borsa per a cobrir la plaça de manera interina.

Cal recordar que Compromís, responsable de l’àrea municipal de Medi ambient, es va veure forçat a anul·lar aquesta borsa i tornar-la a convocar en octubre en resposta a la queixa presentada per professionals del sector. De la baremació d’aquest concurs de mèrits poc o res s’ha avançat, segons ha pogut saber el PSPV-PSOE de persones que en el seu moment presentaren la documentació per a optar a aquesta necessària plaça.

Sueca és un poble especialment vinculat als espais naturals. 7.200 hectàrees del seu terme municipal formen part de Parc Natural de l’Albufera; 34,5 són Zona Especial de Conservació i Lloc d’interés comunitari al costat del riu Xúquer; i 6.300 metres quadrats integren la Microreserva de flora de la Muntanyeta dels Sants.

És per això que Dimas Vázquez, portaveu socialista a l’Ajuntament de Sueca, considera que “la situació és insostenible; intentaren justificar la convocatòria feta en agost amb l’argument en forma d’excusa de què era urgent, i eixa urgència no s’ha vist reflectida per cap lloc”. “Ens pareix que el govern local ha d’assumir les seues responsabilitats i deixar-se d’excuses”, conclou el portaveu del PSPV-PSOE.

PSPV-PSOE de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.