Dos atracadors aconsegueixen un botí de 140.000 euros en un banc d’Albalat de la Ribera

Dos atracadors aconsegueixen un botí de 140.000 euros en un banc d’Albalat de la Ribera
  • Els manguis havien obert un forat des d’un edifici del costat i van esperar l’arribada dels empleats, als quals van lligar, emmordassar i obligar a obrir la caixa forta

Dos homes atracaren ahir, dilluns, un banc d’Albalat de la Ribera i es feren amb un botí d’uns 140.000 euros. Els treballadors de la Caixa Rural d’Algemesí, dos homes i una dona, es van veure sorpresos en entrar en l’oficina per dos desconeguts armats un ganivet de grans dimensions i amb els rostres ocults.

Després d’amenaçar-los amb el ganivet, els obligaren a obrir la caixa forta, en la qual en aqueixos moments hi havia una quantitat de diners més elevada de l’habitual per a afrontar pagaments puntuals, com ara les pensions que cada mes es fan efectives el dia 25.

Després van fugir deixant als tres empleats lligats de peus i mans i emmordassats. Només varen aconseguir deslligar-se, van donar l’alerta i van acudir de seguida la patrulla de la Policia Local d’Albalat, que al seu torn va avisar a la Guàrdia Civil de Sueca, responsables ara de la investigació.

Els atracadors havien entrat a través d’una casa antiga deshabitada, des de la qual van obrir un forat en la paret aprofitant el cap de setmana. Després, van esperar al fet que els treballadors arribaren a primera hora del dilluns i els van obligar a obrir la caixa.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.