Accions de Compromís per Almussafes per portar noves especialitats al Centre de Salut

Accions de Compromís per Almussafes per portar noves especialitats al Centre de Salut
  • La portaveu, Lourdes Moreno, es reuneix amb la diputada a les Corts, Maria Josep Ortega, per a transmetre-li les necessitats

El passat dimecres 28 de Febrer, la portaveu de Compromís per Almussafes, Lourdes Moreno, es va reunir amb Maria Josep Ortega diputada i membre del grup parlamentari de Compromís a les Corts. L’objectiu d’aquesta reunió era estudiar la possibilitat d’incorporar noves especialitats a la cartera del Centre de Salut d’Almussafes.

Ortega, com a alcaldessa de Carlet i membre de la Sectorial de Sanitat de la Ribera durant la darrera legislatura, coneix molt bé les necessitats de la comarca i les característiques del departament de Salut de la Ribera. Per tot això s’ha ofert per a què el grup parlamentari faça de corretja de transmissió entre el grup municipal de Compromís Almussafes i la Conselleria de Sanitat.

Moreno considera que és important aprofitar la imminent reversió a la gestió pública del Departament de la Salut per tal de fer arribar a Almussafes eixes especialitats. Moreno ha declarat que “aquestes especialitats, per justícia li corresponen a Almussafes i malauradament es van deixar escapar l’any 2003”.

Per a Moreno és important que a Almussafes arriben les especialitats que s’ajusten a les necessitats i la demanda de les veïnes i veïns del nostre poble, “no es tracta de portar qualsevol especialitat per cobrir l’expedient”.

Moció en el plenari de març
En el passat plenari del dia 1 de març, com a portaveu del grup municipal de Compromís, Moreno va presentar una moció per a instar a l’equip de govern a efectuar les accions necessàries per a facilitar l’arribada. Entre aquestes accions cal destacar el desplaçament d’alguns dels serveis municipals que actualment es troben al Centre de Salut a altres dependències municipals.

A més, l’acord més important de la moció reclama per al centre de Salut d’Almussafes la següent cartera d’especialitats:

  • Servei de Ginecologia i Obstetrícia
  • Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT)
  • Servei d’Urgències Pediàtriques 24 hores
  • Servei de Radiologia
  • Salut Mental: Servei de Counselling per a la atenció pacients amb patologies de caràcter psicològic (Depressió, ansietat, ajuda psicològica a pacients oncològics i familiars, etc.)

Compromís per Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.