L’Espai Fuster va vendre en 2017 només mil euros en llibres i productes relacionats en el museu

L’Espai Fuster va vendre en 2017 només mil euros en llibres i productes relacionats en el museu
  • El Grup Municipal Popular critica la gestió al mateix temps que manifesta no tindre res contra la instal·lació cultural

En l’últim plenari, el passat dia 1, el Grup Municipal Popular criticà les formes de gestionar els diners i els béns públics de tots els suecans.

El primer assumpte és la gestió dels diners públics de tots els suecans. Parlem del Museu Joan Fuster, “producte estrella” de Compromís (no tenim res en contra del museu però sí de la seua gestió).

Segons les dades de venda del merchandising (venda de productes relacionats en el museu), la recaptació anual ha sigut:

  • Ingressos per productes: 863,50 euros
  • Publicacions: 163,00 euros
  • Suma: 1.027 euros en un any

Ara bé, el tema, segons els productes lliurats per l’ajuntament al contractista per a la venda de productes sumen 42.250 euros. La variació entre el lliurat per l’ajuntament i l’ingressat en vendes de productes és de 41.387 euros, quantitat important malbaratada perquè al ritme que van en vendes han de passar uns 37 anys, perquè este equip de govern amortitze els 42.250,50 euros.

Ara en publicacions (venda de llibres), no sabem el que s’ha lliurat, però sí el que s’ha venut: només 163 euros. Esta és la forma de gestionar els diners públics de tots els suecans per part de l’equip de govern de Compromís-GISPM, i no tenen previsió dels gastos ni dels ingressos.

Cessió del Casal Multiusos a una empresa
El segon assumpte és la cessió del Casal Multiusos a una empresa per a la realització d’uns balls, el passat mes de desembre de 2017, perquè el dissabte al matí el local estava impresentable: tot el pis brut ple de gots gastats, beguda escampada, en un fort olor a alcohol, cigarrets, botelles d’alcohol dins i fora del recinte. Total: un desastre.

Eixe dissabte al matí un club de gimnàstica rítmica havia de gastar les instal·lacions per a assajos, i les mares de les gimnastes hagueren d’arromangar-se i netejar-ho per a deixar el local en condicions i poder assajar.

Una altra volta podem observar les maneres de gestionar per part de l’equip de govern, maltractant els edificis públics fent esdeveniments incompatibles en l’ús característic d’estes instal·lacions i sense cap tipus de control d’accés.

Grup Municipal Popular


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.