L’almussafenya Ame Soler exposa l’obra ‘Tres Voltes Rebel’ en el Campus de Tarongers

L’almussafenya Ame Soler exposa l’obra ‘Tres Voltes Rebel’ en el Campus de Tarongers
  • La mostra s’exhibirà del 5 al 7 de març en el hall de la Facultat d’Economia coincidint amb el mes de la Igualtat de la UV

Ame Soler, la jove almussafenya graduada en Belles arts per la Universitat Politècnica de València i màster en Il·lustració Creativa a Barcelona, continua fent-se un lloc en el món de l’art.

la-revolucio-sera-feminista-ame-solerEl seu pròxim repte serà l’exposició que està preparant per a la setmana pròxima en el Campus de Tarongers de la Universitat de València.

Del 5 al 7 de març, la creadora i il·lustradora mostrarà una selecció d’obres de la seua col·lecció de dibuixos ‘Tres Voltes Rebel’ en el hall de la Facultat d’Economia coincidint amb la celebració del mes de la Igualtat en la institució educativa.

La inauguració es durà a terme el mateix dilluns 5 de març a les 12 hores i durant l’acte participarà, a més de la pròpia Ame Soler, Nazareth dos Santos, del col·lectiu feminista Braves.

Aquest grup de set artistes, que utilitza la il·lustració per a visibilitzar i sonoritzar els problemes socials, ha realitzat un workshop destinat a la instal·lació de Mazda Space i reivindiquen temes tabú com la menstruació.

Ame centra el seu treball en la il·lustració realitzada en llapis i aquarel·la sobre paper. En les seues obres tracta tems socials d’interés general i en elles utilitza la imatge de la dona “com a ens portador de llibertat i revolució”. D’aquesta forma, pretén posar de manifest l’apoderament de la dona en el centre de la problemàtica social, reivindicant així el seu paper protagonista en la societat.

L’exposició està organitzada per Sefa Guerrero Francés, alumna de l’últim curs de Turisme en la Universitat de València i comissariada per Israel Pérez Gil, alumne d’Història de l’Art de la UV, qui en els últims projectes s’ha centrat en galeries independents de la Ciutat de Mèxic.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.