L’almussafeny Emi Lucha aconsegueix el rècord en el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc en Sala

L’almussafeny Emi Lucha aconsegueix el rècord en el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc en Sala
  • El club d’Almussafes s’adjudica també una plata i dos bronzes durant el torneig, celebrat a Astúries

El cap de setmana passat la localitat asturiana de Langreo va acollir el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc en Sala de les categories cadet i menors de 14 anys, un torneig en el qual el Club de Tir amb Arc d’Almussafes va aconseguir destacades posicions.

La fita més important va ser el rècord aconseguit per Emi Lucha, qui va obtenir 594 punts d’un total de 600 possibles, la qual cosa per a la junta directiva de l’entitat constitueix “tota una gesta que en breu serà reconeguda per la federació espanyola” d’aquesta disciplina esportiva.

Emi Lucha també va aconseguir una medalla de bronze en arc olímpic i en la modalitat per equips, en la qual el jove va participar representant a la Comunitat Valenciana al costat d’altres dos companys d’“Arcoraspeig”, van pujar al podi per a festejar la seua segona posició.

Beatriz Polo també va aconseguir el bronze, en aquest cas en arc compost. Uns altres dels llocs destacats van ser el nové de María Gómez en Cadet, qui va aconseguir anotar la seua millor classificació fins al moment.

Per la seua part, Ferran Rodrigo va aconseguir disputar les primeres eliminatòries, però va caure en 1/16. Així mateix, Yolanda Lucha no va passar el primer tall, però des del club confien en el seu “gran potencial i que farà que prompte comence a donar-nos alegries”.

El cap de setmana del 23, 24 i 25 de febrer l’entitat viatjarà fins a Eivissa per a participar en el Campionat d’Espanya Absolut, en el qual l’associació competirà amb dos equips, un de femení i un altre masculí, així com en diferents categories individuals.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.