Un incendi al peu del castell de Cullera obliga a evacuar un institut i diversos xalets

Un incendi al peu del castell de Cullera obliga a evacuar un institut i diversos xalets

Un incendi forestal s’ha registrat poc després del migdia d’avui en el vessant del castell de Cullera. La proximitat del foc ha obligat a desallotjar als alumnes de l’IES Blasco Ibáñez i als habitants d’alguns xalets del Replà de Sant Antoni.

El foc ja està controlat, segons informa el Consorci Provincial de Bombers de València en el seu compte de Twitter. Les ratxes de vent de ponent han facilitat que les flames hagen avançat ràpidament. La intervenció de mitjans aeris ha aconseguit controlar el foc després de les 14 hores, una hora després d’iniciar-se.

Des de les aules de l’institut podia observar-se la proximitat de les flames. És per això que s’ha ordenat el seu desallotjament de manera immediata. Bombers del Parc Comarcal de Cullera han col·laborat en organitzar el desallotjament d’alguns habitatges pròxims a l’incendi. També han participat Guàrdia Civil i Policia Local

L’arribada dels mitjans aeris ha resultat determinant. El foc romania actiu, encara que controlat, minuts després de les dues de la vesprada. A més dels membres del parc de Cullera, s’han mobilitzat bombers d’Alzira i Catarroja, i les brigades de Xàtiva, Llutxent i La Font. No es descarta que el sinistre haja pogut ser provocat.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.