Quatre pobles de la Ribera Baixa reben ajudes pels temporals de l’hivern passat

Quatre pobles de la Ribera Baixa reben ajudes pels temporals de l’hivern passat
 • El Govern repateix 39.081 euros entre Cullera, Fortaleny, Llaurí i Sueca de l’1,2 milions destinants a persones, comerços i corporacions locals del territori valencià

 • El delegat de Govern destaca que els municipis valencians també poden optar a les ajudes convocades pel Govern per import de 77,2 per al conjunt de les Comunitats afectades

El delegat de Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha informat avui de les ajudes concedides a la Comunitat Valenciana pels temporals de desembre del 2016 i de gener de 2017 gràcies al Reial decret-llei 2/2017, de 27 de gener, pel qual s’adopten mesures urgents per a pal·liar els danys causats pels últims temporals aprovat pel Govern.

“El Govern ha concedit ajudes per import d’1.193.971 euros a unitats familiars, establiments comercials i corporacions locals per a cobrir els danys que van patir. Diners per a pal·liar els importants desperfectes que ocasionats pels temporals que va patir la Comunitat Valenciana”, ha assenyalat el delegat qui es reuní a Madrid amb el Director General de Protecció Civil, Juan Antonio Díaz Cruz, per a analitzar aquestes ajudes.

Moragues ha destacat la importància que els veïns afectats i els comerços ja puguen disposar d’aquests diners per a reactivar els seus negocis o reparar les seues cases, així com que les corporacions locals recuperen els desperfectes ocasionats en camins i mobiliari urbà.

Els prop d’1,2 milions d’euros s’han repartit en 94 municipis de la Comunitat Valenciana. En la Ribera Baixa, s’han concedit ajudes a quatre municipis per valor de 39.081,19 euros:

 • Cullera
  25.793,57 euros
 • Fortaleny
  5.042,27 euros
 • Llaurí
  5.082,85 euros
 • Sueca
  3.162,50 euros
 • Total 39.081,19 euros

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.