Un ampli sector dels socialistes de la comarca donen suport a Martínez com a Secretari General

Un ampli sector dels socialistes de la comarca donen suport a Martínez com a Secretari General
  • Posar en valor la política feta des de pobles menuts i donar visibilitat a la Ribera Baixa, són algunes de les propostes de la candidatura

L’albalatenc Salvador Martínez es postula com una alternativa sòlida a la Secretaria General del PSPV-PSOE de la Ribera Baixa. A la nit d’ahir va presentar a Sueca la seua proposta davant una nombrosa representació d’Albalat de la Ribera, Almussafes, Cullera, Corbera, Fortaleny, el Mareny de Barraquetes, el Perelló, Polinyà de Xúquer, Riola, Sollana i Sueca.

salva-martinez-candidat-secr-gral-pspv-ribera-baixa-gen-2018_1L’alcalde d’Almussafes i actual secretari d’organització del PSPV-PSOE de la Ribera Baixa, Toni González, van prendre la paraula per recolzar el candidat i reclamar unitat una volta superades aquestes eleccions primàries. També va intervindre el secretari general dels socialistes suecans, Dimas Vázquez, qui sense definir-se es va manifestar en el mateix sentir “per la unitat” de González. “El nou secretari general deu estar per visibilitzar la comarca i no per a la promoció política personal”, va vindre a dir l’alcalde d’Almussafes.

En el torn de paraules, Manoli Egea, regidora socialista a l’Ajuntament de Sueca, va argumentar les raons que la duien a recolzar Martínez i anuncià que serà secretària d’Organització en el cas de guanyar el seu candidat. I Jordi Sanjaime, alcalde del Mareny, realçà la importància de fer política de partit des dels pobles menuts al mateix temps que va cridar l’atenció sobre els problemes de creixement que està provocant al seu poble i al Perelló l’actual directiva del Parc Natural de l’Albufera.

El candidat Salva Martínez, va agrair el suport rebut i es manifestà amb paraules semblants als seus companys. També a advocar per donar visibilitat als pobles menuts i recordà la falta d’efectivitat quan les persones compatibilitzen càrrecs públics i orgànics.

El PSPV-PSOE obre ara el procediment de recollida d’avals per ratificar els candidats a la secretaria general que serà escollit en eleccions primàries el pròxim 4 de febrer. Com a alternativa Salva Martínez, es presenta el suecà Lluís Baixauli que també es presenta secundat per un ampli sector del partit.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.