Aquest Nadal, diversi贸 assegurada a Almussafes amb la fira d’oci familiar MIRAQUEBE

Aquest Nadal, diversi贸 assegurada a Almussafes amb la fira d’oci familiar MIRAQUEBE
  • Se celebrar脿 els dies 27 i 28 de desembre en el Pavell贸 Poliesportiu Municipal i en la seua zona d’aparcament i l’acc茅s al mateix ser脿 totalment gratu茂t

Despr茅s de diversos mesos d’intensa organitzaci贸, l’Ajuntament d’Almussafes t茅 a punt la seua gran aposta per a aquest Nadal, la primera edici贸 de la fira d’oci familiar聽MIRAQUEBE. Aquesta iniciativa, impulsada pel consistori municipal en col路laboraci贸 amb nombroses associacions i diverses institucions, oferir脿 a la ciutadania els dies 27 i 28 de desembre una completa agenda d’activitats l煤diques amb les quals els m茅s xicotets gaudiran mentre aprenen al voltant de q眉estions tan importants per al seu desenvolupament personal com s贸n la cultura, l’esport i la solidaritat.

Aquest multitudinari esdeveniment, que naix amb l’esperit del conegut聽Expojove聽i se celebrar脿 en el Pavell贸 Poliesportiu de la poblaci贸, s’emmarca dins de 鈥榁iu聽el Nadal a Almussafes鈥, el conjunt de propostes plantejades per l’equip de govern perqu猫聽 les fam铆lies puguen gaudir amb intensitat aquesta emotiva 猫poca de l’any sense la necessitat d’eixir del terme municipal de la localitat. Per a a莽貌, a les habituals iniciatives s’uneix aquesta fira, a la qual es podr脿 accedir gratu茂tament ambdues jornades de 10.30 a 14 hores i de 16.30 a 20 hores.

L’ajuntament, institucions i entitats locals s’uneixen per a crear aquest聽macro esdeveniment emmarcat en el programa 鈥榁iu聽el Nadal a Almussafes鈥

鈥淧ensem que pot ser un extraordinari al路licient perqu猫 els menors i les seues fam铆lies puguen compartir amb els seus amics dos dies d’intensa diversi贸 en els quals puguen aprendre i descobrir coses noves mentre juguen鈥, ressalta la regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes,聽Davinia聽Calatayud. 鈥淎 la fira no li faltar脿 res. Tindrem m煤sica, m脿gia,聽contacontes, esport i jocs de taula per a acomiadar l’any amb magnific猫ncia鈥, explica l’edil.

Activitats
Per a a莽貌, s’habilitar脿 no solament el citat edifici sin贸 la zona d’aparcament situada en l’exterior. Tant el 27 com el 28 els assistents podran fer una volta amb trenet per a con猫ixer la localitat, gaudir d’actuacions de m脿gia a c脿rrec de l’Associaci贸 Valenciana d’il路lusionisme, acudir a les sessions de聽contacontes聽que han preparat els membres del聽Cercle聽Po猫tic聽Argila de l鈥橝ire i presenciar una exhibici贸 d’ensinistrament can铆 gr脿cies a la participaci贸 d鈥橢sportiu聽Agility.

A m茅s, durant la primera jornada es dur脿 a terme un acte d’inauguraci贸 que inclour脿 l’espectacle 鈥楲a Selva鈥, que comen莽ar脿 en el Parc Central i conclour脿 en l’escenari situat en el pavell贸. Aqueix mateix dia, a les 12 hores, les Unitats Canines de la Policia Local de Benifai贸, Massamagrell, Godella i Onda, realitzaran una demostraci贸 de detecci贸 de drogues, i a les 19 hores, el cor del Cercle d’Arts Leopoldo Magenti actuar脿 per als presents interpretant una selecci贸 dels principals temes del seu repertori.

El dia 28, tamb茅 est脿 prevista la celebraci贸 d’una exhibici贸 de ball a c脿rrec del grup de Dansa Moderna del Pavell贸, que tindr脿 lloc a les 13 hores. La Biblioteca P煤blica, per la seua banda, oferir脿 tallers, contes i un espai de lectura de 16.30 a 19.30 hores i, per a posar el punt i final a aquesta primera edici贸 de聽MIRAQUEBE, Factoria de聽Sons聽tornar脿 a Almussafes per a oferir el seu espectacle ‘Un munt de Can莽ons’.

Stands
Al costat de la programaci贸, s’instal路laran una s猫rie de聽stands聽tant a l’interior com en l’exterior de la infraestructura, on al llarg de tots dos dies 鈥渓’Ajuntament i les diferents entitats col路laboradores aportaran el seu granit d’arena per a convertir aquesta iniciativa en un gran punt de trobada del Nadal que esperem que la ciutadania aculla amb els bra莽os oberts鈥, explica Calatayud.

D’aquesta forma, en el mateix edifici estaran disponibles inflables, un joc de l’oca sobre els comer莽os, a c脿rrec d鈥橝ECAL聽i tallers, a c脿rrec de l鈥橢spai聽Musical, AMPA聽Almassaf, A.C., Falla Mig Cam铆 i Escola Valenciana d’Activitats. Aix铆 mateix, La聽Fera聽Teatre聽emular脿 un camerino en el qual els que s’acosten podran disfressar-se i聽maquillar-se, i l’Associaci贸 Valenciana d’Il路lusionisme i el Club de Tir Amb Arc col路locaran exposicions en les quals s’explicar脿 el funcionament de diferents articles utilitzats en les seues respectives disciplines.

Institucions i associacions
En l’aparcament se situaran la resta d’iniciatives. La Policia Local, Protecci贸 Civil, els Bombers i la gu脿rdia Civil exposaran els seus equips, la聽Penya聽Valencianista organitzar脿 partits de futbol de tres contra tres, Almussafes聽Futbol聽Club concursos de tirar penals,聽Esportiu Agility聽donar脿 l’oportunitat als quals porten el seu gos a ensenyar-los algunes de les t猫cniques per a iniciar-se en aquest esport i l’Ajuntament col路locar脿 tamb茅 una pista de聽karts聽a pedals i situar脿 el punt d’eixida i arribada de les excursions en trenet.

Les associacions animaran als presents a desenvolupar la seua creativitat mitjan莽ant la realitzaci贸 de diverses manualitats. S’encarregaran d’aquesta comesa聽Som聽i聽Estem, Dons聽Progessistes, el Club d鈥橢speleologia,聽Arts i聽Oficis,聽Grup聽Tot,聽Asaval, la聽Penya聽Valencianista i聽Homoludicus. L’Ajuntament s’uneix tamb茅 a aquest apartat. El Consell de la Inf脿ncia i l’Adolesc猫ncia i els departaments municipals d’Esports, Cultura i Joventut oferiran tallers de salut i psicomotricitat.

MIRAQUEBE聽acollir脿 tamb茅 en el mateix entorn el tradicional Obert d’Escacs, que enguany compleix el seu聽vig猫sim novena聽edici贸, aix铆 com l’exposici贸 que reuneix els treballs guanyadors del Concurs de Targetes Nadalenques que aquest 2017 aconsegueix les seues primeres dues d猫cades de vida i la mostra amb els dibuixos que apareixeran en el calendari municipal de 2018. Per a facilitar l’assist猫ncia de les fam铆lies, s’habilitar脿 una sala per a lact脿ncia i un espai per a carrets de beb茅s i, amb la finalitat de garantir la seguretat, els que opten per acostar-se a l’esdeveniment disposaran en tot moment d’assist猫ncia sanit脿ria.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.