La CUP convoca avui un acte públic a Sueca en el dia previ a les eleccions de Catalunya

La CUP convoca avui un acte públic a Sueca en el dia previ a les eleccions de Catalunya
  • Organitzacions independentistes d’esquerra també han organitzat mítings a Palma Ciutat i Perpinyà

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP), al costat d’altres organitzacions, ha convocat per a avui, dimecres, un acte públic davant de pavelló municipal cobert de la ronda del País Valencià de Sueca. Aquest míting es fa paral·lelament a altres dos que es duran a terme a Palma Ciutat i a Perpinyà, fora del territori electoral de la Catalunya estricta que demà va a eleccions autonòmiques.

Sota la convocatòria “Ens sobres 155 raons. 21D Dempeus! Drets socials – República -Assemblea constituent” intervindran l’exdiputada i actual regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Eulàlia Reguant; la número 2 per Barcelona, Maria Sirvent; i un representant de l’esquerra independentista de la Ribera.

L’acte està previst per a les 19 hores. Diversos mitjans de comunicació d’implantació estatal han posat el crit en el cel pel fet que aquests tres actes es porten a terme, precisament en la jornada de reflexió de les eleccions catalanes.

Fa unes setmanes, la Junta de Govern Local (Compromís i GISPM) de l’Ajuntament de Sueca retirà l’autorització a Arran la Ribera (una de les organitzacions que convoquen avui al míting de la capital de la Ribera Baixa) per a usar un local municipal per a un acte que havien aprovat. La xerrada estava relacionada amb el referèndum per la independència de Catalunya del primer d’octubre passat i que la justícia espanyola havia prohibit.

Aquell primer d’octubre, unes 300 persones es concentraren a la vesprada a la plaça de l’Ajuntament de Sueca en senyal de protesta per la desproporcionada actuació policial en la jornada del referèndum sobre la independència (1-O) viscuda a Catalunya. Entre els assistents hi havia una nodrida representació de càrrecs públics de partits progressistes de la comarca.

R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.