Casa Salvador de Cullera es converteix en un plató per a una televisió de Canadà

Casa Salvador de Cullera es converteix en un plató per a una televisió de Canadà
  • Christine Cushing visita el popular restaurant de l’Estany per a aprendre els secrets de la paella valenciana

Una delegació de cuiners procedents del Canadà va visitar ahir diumenge el Restaurant Casa Salvador, a Cullera, per a aprendre la tècnica per a cuinar una paella valenciana. Aquesta visita forma part del projecte Missió Inversa Canadà, de l’institut ICEX Espanya Exportació i Inversions i amb el qual es pretén difondre la cultura gastronòmica espanyola entre els canadencs.

La delegació estrangera estava formada per Christine Cushing, xef i presentadora de programes culinaris en televisió; Bosko Scepanovic, assessor de la xef Christine Cushing; Alonso Ortiz Àvila, copropietari del Restaurant Pintxo de Montreal i Daniel Joseph Vorstermans, copropietari dels restaurants Field Guide i Highwayman de Halifax.

Paella valenciana
Els cuiners canadencs van ser atesos pel cap de cuina del Restaurant Casa Salvador, David Zorrilla, qui els va detallar tot el procés i la tècnica per a cuinar una paella valenciana.

En concret, Zorrilla va cuinar una paella alhora que la xef Cushing cuinava una altra seguint les indicacions del cuiner valencià. Un equip de gravació va registrar tot el procés de cocció per a difondre posteriorment el video entre els canadencs.

El cap de cuina de Casa Salvador va explicar la importància de conèixer els punts de cocció de l’arròs perquè aquest isca al punt i, alhora, integrar tots els ingredients. A més, els va detallar com fer un bon socarrat.

Per la seua banda, la xef Cushing va assenyalar que “l’experiència de cuinar una paella a Casa Salvador ha sigut tot un canvi” i, va detallar, “ja havia cuinat paella durant molts anys, però aquesta és una versió que mai oblidaré, a més he après molts trucs tècnics, és molt diferent fer-ho amb un experimentat xef que seguint una recepta”. Els canadencs també es van quedar meravellats amb el paratge natural de l’Estany i les vistes del restaurant.

Després d’aquesta visita, ara està previst que els xefs canadencs visiten el Mercat Central de València i també coneguen la gastronomia vinculada amb el caqui de la Ribera. Posteriorment viatjaran a Jerez, Aracena i Sevilla per a així difondre la cuina i els productes agroalimentaris espanyols en aquell país.

R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.