Favara negocia amb l’Arquebisbat la cessió de terrenys per a destinar a ús públic

Favara negocia amb l’Arquebisbat la cessió de terrenys per a destinar a ús públic

L’Ajuntament de Favara a través de la Regidoria de Patrimoni i Serveis Municipals a realitzat obres d’adequació i millora en l’edifici de l’antic convent.

Aquesta actuació s’ha basat en reformar i adequar  l’antic espai on s’ubicava la cuina del convent per a adaptar-la a les necessitats actuals per a les activitats que es realitzen en l’edifici, exposicions, xerrades, reunions, concerts….

La Regidoria de Patrimoni amb aquesta actuació continua treballant per a protegir, restaurar, reconstruir i catalogar tots els elements patrimonials de Favara. Seguint eixa línia el regidor Rafael Gisbert  i el Tècnic municipal José Sala es van reunir recentment amb el capellà de Favara Juan Enrique Pascual i amb el vicari episcopal Luís Joaquin Molina  per a mostrar-los les obres i remodelacions realitzades fins ara en els edificis propietat de l’Arquebisbat i de la parròquia de Favara i que, mitjançant a un conveni de col·laboració signat el 2008, aquestes propietats estan cedides al poble de Favara fins l’any 2038 per a què els veïns i veïnes gaudisquen de les instal·lacions per a realitzar activitats culturals com exposicions, xerrades, etc.. o per a l’ús d’associacions o qualsevol col·lectiu donant un impuls al moviment associacionista del poble de Favara.

L’Arquebisbat va rebre una donació d’un veí de Favara, Miquel Casterá, de diversos edificis i terrenys amb la finalitat que foren utilitzats per a fins culturals, educatius i altres activitats respectuoses amb la religió catòlica.

En aquest encontre amb els representants eclesiàstics, el Regidor de Patrimoni junt amb el tècnic municipal acordaren iniciar els tràmits per a complementar i millorar l’actual conveni de col·laboració en la inclusió d’altres propietats que fins ara no estaven contemplades en el document. Aquestes propietats serien un sequer al nucli del poble i uns terrenys rústics.

Regidoria de Patrimoni
Ajuntament de Favara


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.