L’amistat de Joan Fuster i Josep Pla apropa els joves de Sueca i Palafrugell

L’amistat de Joan Fuster i Josep Pla apropa els joves de Sueca i Palafrugell

Les ciutats de Sueca i Palafrugell (Baix Empord脿), unides per dos destacades figures liter脿ries de les nostres lletres com s贸n Joan Fuster i Josep Pla, suec脿 i palafrugellenc, respectivament, han programat per a este cap de setmana un intercanvi amb l’objectiu d’afavorir la relaci贸 entre els seus col路lectius juvenils i estr猫nyer els lla莽os d’uni贸 existents entre ambdues ciutats.

鈥淐onsiderem que els intercanvis juvenils s贸n una bona manera de de crear vincles amb altres entitats i col路lectius de joves. Es tracta de crear noves sinergies, con猫ixer altres realitats pr貌ximes i altres maneres de fer. Compartir i reafirmar la pr貌pia cultura鈥 ha assenyalat el regidor de Joventut, Xavier Mas贸.

L’arribada dels joves palafrugellencs est脿 prevista per a la nit de divendres. La mateixa nit s’ha programat un espectacle d’esquetxos teatrals humor铆stics del grup convidat 鈥淎ctua鈥. La cita tindr脿 lloc a partir de les 23:30 hores, al Casal Jove, i ser脿 oberta a tot el p煤blic.

La jornada central de l’intercanvi tindr脿 lloc, per貌, dissabte. Al mat铆, a les 11:00 hores, s’oferir脿 una recepci贸 oficial als joves del Consell municipal d’entitats juvenils de Palafrugell, a l’Ajuntament. M茅s tard, Sueca convidar脿 als joves visitants a con茅ixer el recentment inaugurat Museu Joan Fuster i tot seguit, a partir de les 12:30 hores, es celebrar脿 una tert煤lia, sota el t铆tol 鈥淓ntre Fuster i Pla鈥, a c脿rrec del director honor铆fic i assessor extraordinari de l’Espai Joan Fuster, Francesc P茅rez Morag贸n, qui estar脿 acompanyat per l’actual director, Salvador Ortells Miralles. La tert煤lia ser脿 oberta a tot el p煤blic que desitge assistir-hi.

Aprofitant l’avinentesa de la coincid猫ncia amb la celebraci贸 de la primera Jornada de Cultura Popular de la ciutat, l’Ajuntament de Sueca tamb茅 ha convidat la delegaci贸 de Palafrugell a sumar-se a les activitats programades. Aix铆, hi ha confirmada tamb茅 la participaci贸 del grup de Gegants i Capgrossos i de la colla dels Grallers de Palafrugell en alguns dels actes centrals de la jornada, com ara la cercavila (11:30 hores), la desfilada (19:30 hores des del Passeig de l’Estaci贸) i la mostra de balls i m煤siques (20:15 hores 鈥 pla莽a de l’Ajuntament).

Per a la vetlada de dissabte tamb茅 s’ha programat un doble concert. Des de Palafrugell, hi vindran els Festucs, un grup amb un recorregut breu per貌 intens i amb un estil mestissatge de reggae, ska, rumba i rock. Sueca hi estar脿 tamb茅 representada amb el peculiar 鈥渞ock fresquet鈥 de Els Bonicos. El concert, gratu茂t i obert al p煤blic general, s’iniciar脿 a partir de les 00:00 hores, tamb茅 al Casal Jove de Sueca.

Abans d’emprendre el viatge de tornada, l’Ajuntament de Sueca ha programat tamb茅, per al mat铆 de diumenge, la visita a un dels majors atractius del seu emblem脿tic paisatge, la Muntanyeta dels Sants.

L’Ajuntament de Palafrugell ha convidat tamb茅 a una delegaci贸 suecana a visitar la ciutat empordanesa en pr貌ximes dates.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.