Casero, Albelda, Palomares i Bernabeu participen en la festa ciclista de El Perelló

Casero, Albelda, Palomares i Bernabeu participen en la festa ciclista de El Perelló
  • La Marcha Cicloturista del Mediterraneo reuneix a més de 300 esportistes que recorren una ruta de 106 quilòmetres per la Ribera i la Safor

planol-ciclo-turistica-perello-oct-2017La V edició de la ‘Marcha Cicloturista del Mediterráneo’, organitzada pel Bici Club Picassent amb la col·laboració de l’Ajuntament de El Perelló, es va celebrar ahir dissabte amb un notable èxit de participació.

A les 8:30 hores del matí, més de 300 cicloturistes van partir de El Perelló en una ruta de 106 km que va recórrer les poblacions de Sueca, Albalat de la Ribera, Alzira, La Barraca de Aigues Vives, Tavernes de la Valldigna, Cullera i el Mareny de Barraquetes, entre altres, i que tenia la seua meta de tornada al Perelló.

Van realitzar un primer avituallament en la població de Barx, sobre les 10:30 hores, arribant al Perelló poc abans de les 12:20 hores, rebuts per multitud d’afeccionats en aconseguir l’anhelada meta.

El segon avituallament va ser en l’avinguda Roger de Lauria del Perelló, al costat de les instal·lacions del  poliesportiu municipal, on els ciclistes van reposar forces després d’una intensa jornada de ciclisme, acompanyats per unes excel·lents condicions meteorològiques a escassos metres de la premiada platja del Perelló.

Quan van haver-hi creuat la meta tots els participants, es va procedir al lliurament de premis als guanyadors en les diferents categories. L’Alcalde del Perelló, Andrés Fernández Ferrer, acompanyant al President del Bici Club Picassent i Director de la Carrera, Fernando Gericó, van entregar els obsequis no solament als primers a creuar la meta, sinó també als ciclistes més joves, més veterans, al de procedència més llunyana i fins i tot als clubs més nombrosos.

En la prova van participar antics esportistes professionals de la talla d’Àngel Casero (vencedor de la Volta a Espanya en 2001), David Albelda (ex-capità del València CF), Adrian Palomares i David Bernabéu.

Ajuntament de El Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.