Aceus de Sueca classifica els tres conjunts per al Campionat d’Espanya Base de conjunts

Aceus de Sueca classifica els tres conjunts per al Campionat d’Espanya Base de conjunts

El club suecà de gimnàstica rítmica Aceus va aconseguir classificar als seus tres conjunts per al Campionat d’Espanya. Fou dissabte passat en la fase autonòmica del Campionat d’Espanya Base de Conjunts dispytada a Almussafes.

Era realment difícil. Les primeres que van competir van ser les gimnastes del conjunt infantil amb tres cèrcols i dos parells de maces, la categoria amb més participació i de molt alt nivell.

Les nostres gimnastes van aconseguir superar la puntuació del provincial en 3 punts més. Les xiques que ho van aconseguir després d’un treball intens i molta dedicació la seua passada al campionat han sigut: María Almenar, Cora Serrano, María Ferrando, Andrea Pérez, Mar Soler i Samantha Riaukaite (del RA Alzira).

Al voltant de les 12 del migdia van competir les benjamines, cinc gimnastes que s’unien per primera vegada en un conjunt i amb cinc pilotes que augmentava la dificultat de l’exercici, en la seua primera temporada amb aparell.

Malgrat la seua curta edat, van estar elegantíssimes i bellíssimes en el tapís, brillants superant la puntuació del provincial. Les xicotetes guerreres que van aconseguir tan difícil fita han sigut: Mar Pons, Andrea Sakalauskaite, Paula Villanueva, María Miralles, Carla Carreres i Thais Calatayud (de RA Alzira).

I finalment, sobre les 13 hores, van lluitar en el tapís les nostres més xicotetes representants el conjunt prebenjamí, que una vegada més van lluir la seua màxima sincronització, gràcia i soltesa malgrat la seua curta edat.

La seua boníssima actuació va estar recompensada amb la medalla de bronze, empatades en puntuació amb les segones classificades. Ara toca seguir treballant al màxim per a tornar a veure al nostre club amb els seus tres conjunts en el mes alt del nacional que se celebrarà del 22 al 25 de novembre en el Centre de Tecnificació d’Alacant. Orgull màxim de les nostres gimnastes!

Aceus


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.