Moragues anuncia que Foment desdoblarà les vies del ferrocarril Cullera-Gandia

Moragues anuncia que Foment desdoblarà les vies del ferrocarril Cullera-Gandia
  • Amb un pressupost de 80 milions, beneficiarà als més de 7.000 viatgers diaris amb un major nombre de freqüències, menor temps de trajecte i major seguretat

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, va valorar molt positivament els anuncis que dimecres passat el Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, va fer després de reunir-se amb el president de la Generalitat, Ximo Puig.

“Des de Foment es té una política rigorosa, realista i transparent i l’esforç inversor i la forta espenta que està donant a infraestructures clau de la Comunitat Valenciana és innegable”, va assenyalar Moragues.

En aquest punt, destacà la “importància del Pla Director de Millora de Rodalies que va a beneficiar la mobilitat i el dia a dia dels milers d’usuaris valencians”. Amb una inversió de 800 milions d’euros es produirà la renovació de vies, modernització, canvi d’i duplicació d’alguns trams.

“Un dels punts que contempla el Pla de Foment és la duplicació de la via Cullera-Gandia. Una via de 26 quilòmetres que actualment és única i que amb el seu desdoblament es veuran beneficiats els més de 7.000 viatgers diaris que fan ús del tren a Cullera, Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Gandia i Platja de Gandia ja que hi haurà majors freqüències, reducció del temps de trajecte i major seguretat”, explicà el delegat.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.