Demanen l’oficialitat de l’Himne a Favara de Salvador España Miñana

Demanen l’oficialitat de l’Himne a Favara de Salvador España Miñana

L’Associació Amics de la Música de Favara a presentat per registre d’entrada a l’Ajuntament de Favara una sol·licitud per a que l’obra musical de Salvador España Miñana titulada “Himne a Favara” siga nomenada com a himne oficial de la població de Favara.

Aquesta obra musical creada per Salvador España i interpretada per la Societat Amics de la música de Favara junt el cor parroquial i el cor Estela Maris va ser presentada el 8 d’abril davant d’una Casa de la Cultura plena de gom a gom de la que rebre una gran ovació. Per a Salvador España aquesta obra i totes les que va compondre va ser fruït d’un treball constant i que va cedir de manera totalment altruista al poble de Favara.

Aquesta obra musical pot ser cantada amb una lletra creada per Aurora Miñana. Les dues creacions, partitura musical i lletra, van ser aprovades per la Junta de l’Associació Amics de la Música de Favara.

Salvador España va ser  co-fundador de l’Associació Amics de la Música de Favara  l’any 1982. Durant tota la seua trajectòria musical a compost diferents pas-dobles dels quals cal destacar el que dóna nom a l’associació “Amics de la música” i que va cedir tots ells de manera gratuïta per a què el poble de Favara i aquelles poblacions on és gaudeix de la música, realcen les costums i tradicions del poble de Favara.

Salvador España va ser una persona molt vinculada a la música del poble de Favara sent membre del mític grup musical dels anys 70 “Los Kaikos” a més de participar en rondalles i grups musicals de guitarra.

Amics de la Música de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.