Demanen l’oficialitat de l’Himne a Favara de Salvador España Miñana

Demanen l’oficialitat de l’Himne a Favara de Salvador España Miñana

L’Associació Amics de la Música de Favara a presentat per registre d’entrada a l’Ajuntament de Favara una sol·licitud per a que l’obra musical de Salvador España Miñana titulada “Himne a Favara” siga nomenada com a himne oficial de la població de Favara.

Aquesta obra musical creada per Salvador España i interpretada per la Societat Amics de la música de Favara junt el cor parroquial i el cor Estela Maris va ser presentada el 8 d’abril davant d’una Casa de la Cultura plena de gom a gom de la que rebre una gran ovació. Per a Salvador España aquesta obra i totes les que va compondre va ser fruït d’un treball constant i que va cedir de manera totalment altruista al poble de Favara.

Aquesta obra musical pot ser cantada amb una lletra creada per Aurora Miñana. Les dues creacions, partitura musical i lletra, van ser aprovades per la Junta de l’Associació Amics de la Música de Favara.

Salvador España va ser  co-fundador de l’Associació Amics de la Música de Favara  l’any 1982. Durant tota la seua trajectòria musical a compost diferents pas-dobles dels quals cal destacar el que dóna nom a l’associació “Amics de la música” i que va cedir tots ells de manera gratuïta per a què el poble de Favara i aquelles poblacions on és gaudeix de la música, realcen les costums i tradicions del poble de Favara.

Salvador España va ser una persona molt vinculada a la música del poble de Favara sent membre del mític grup musical dels anys 70 “Los Kaikos” a més de participar en rondalles i grups musicals de guitarra.

Amics de la Música de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.