Un concert-tribut a U2 tancarà diumenge a Riola les fires d’Igualtat, local i Mercat Medieval

Un concert-tribut a U2 tancarà diumenge a Riola les fires d’Igualtat, local i Mercat Medieval

L’actuació-tribut al grup irlandés U2, dues jornades lúdic-educatives per la Igualtat, dos dies de Mercat Medieval i Fira promocional i l’actuació del grup d’Algemesí Nius de Nit conformen la completa programació oberta a la comarca que ha preparat l’Ajuntament de Riola, que presideix Judith Capellino, per al pròxim cap de setmana, en les vespres del 9 d’Octubre. Totes les activitats són gratuïtes.

El Poblat per la Igualtat consisteix en una instal·lació d’un conjunt de paradetes en què, a més d’adquirir productes de tota mena, les famílies podran gaudir d’un seguit d’activitats coeducadores destinades a difondre la igualtat de gènere i el compromís contra les violències masclistes entre la ciutadania, especialment entre els xiquets i xiquetes.

Entre els entreteniments, hi haurà gimcanes, conta-contes, funcions de teatre i jocs cooperatius que permetran treballar amb els més menuts els rols i estereotips de gènere, per tal que aprenguen a relacionar-se de manera igualitària i sense violència. Es durà a terme dissabte i diumenge en horaris de 18 a 21 i d’11 a 21 respectivament.

Per a les 23 hores del dissabte, i a la plaça de la Constitució està prevista l’actuació de Nius de Nit, grup de música en valencià amb un estil que va des de la rumba i l’ska al reggae, amb un directe molt enèrgic i ballador, amb cançons molt mogudes i amb el missatge principal a transmetre on tot gira al voltant de l’alegria i el positivisme.

També dissabte i diumenge hi haurà la tercera edició del Mercat Medieval i Fira promocional en horaris de 18 a 22 i 12 a 19 hores respectivament. En la fira participen comerços i hostaleria local que oferiran els seus productes.

Al mercat hi haurà tot tipus d’entreteniments i jocs participatius per als més menuts: contacontes, cercavila amb música medieval, taller de fang, pinta cares i jocs tradicionals entre d’altres.

I per a les 23 hores dl diumenge, i a la plaça de la Constitució, hi haurà el concert-tribut a U2 de la mà d’Spylane, grup que naix a València a la fi de 2006 quan la casualitat i la destinació fan que dos grups que únicament cerquen compartir local d’assaig improvisen alguns temes de la mítica banda irlandesa el mateix dia de conéixer-se. A partir d’ací, fusionant-se en un projecte comú, comencen a treballar els temes de les diferents èpoques d’U2 per a completar un repertori extens i divers.

Deu anys d’intensos i potents directes avalen aquest grup valencià on ritme, melodia i harmonia es combinen d’una forma magistral per a interpretar, des del respecte i la humilitat, a una de les millors bandes de rock de tots els temps.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.