Ribera i Pacual, i Bernabeu i Alapont, s’imposen al Torneig de Pàdel Ciutat de Sueca

Ribera i Pacual, i Bernabeu i Alapont, s’imposen al Torneig de Pàdel Ciutat de Sueca

Èxit de participació i assistència de públic en la V Edició del Torneig de Pàdel Ciutat de Sueca organitzat per la Falla Sucro des del dia 26 de setembre fins a l’1 d’octubre, en les instal·lacions del New Gym&Padel.

Un total de 24 parelles participaren en aquest campionat, repartides en dos categories, una masculina, i, altra mixta. On el nivell demostrat pels participants va ser molt elevat, i de gran igualtat.

La classificació va ser la següent:
Categoria masculina:
1r (trofeu i material esportiu): Ángel Ribera i Jorge Pascual
2n (trofeu i material esportiu): Luis Biendicho i Emili Ahulló

Categoria Mixta:
1r (trofeu i material esportiu): Desiré Bernabeu i Jose Alapont
2n (trofeu i material esportiu): Karol Simeón i Kike Claver

La comissió de la Falla Sucro vol agrair a les empreses col·laboradores l’esforç econòmic que han fet, així com a la gent del New Gym&Padel, per col·laborar i facilitar en tot moment la nostra tasca.

El nostre President, Francisco Llinares Sisteró, el nostre President Infantil, Joan Martí Biendicho, les nostres Falleres Majors, Mª Elisa Berrendo Jiménez i Paula Ureña Roselló, junt al Vice-President de la J.L.F., i,  la Fallera Major de Sueca, Tania Sáez López, donaren en aquesta ocasió els trofeus i el material esportiu als participants.

Per últim donar les gràcies a tots els components de la Falla Sucro pel seu treball, demostrant una vegada més que la nostra Falla segueix esdevenint un referent també esportiu any rere any.

La Junta de la Falla Sucro


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.