Nou quilòmetres de solidaritat per a tres causes a Cullera

Nou quilòmetres de solidaritat per a tres causes a Cullera
  • La I Carrera Benèfica de la Guàrdia Civil reunix fons per a tres associacions benèfiques locals

Este diumenge la solidaritat va recórrer la ciutat de Cullera. La primera edició de la Carrera Benèfica, organitzada per la Guàrdia Civil i la Junta Local Fallera (JLF) del municipi, va aconseguir reunir a més de 150 persones de totes les edats.

La iniciativa ha recaptat diners destinats a ajudar a associacions sense ànim de lucre com l’Associació de Familiars de persones amb Alzheimer i altres demències de Cullera (Afacu), l’Associació en pro dels discapacitats psíquics de Cullera (Baladre) i Anec, dedicada a l’ajuda a persones amb necessitats especials.

En l’esdeveniment, que va començar a la 10 h, van participar més de 30 voluntaris, entre ells membres de la JLF i la Benemèrita així com familiars d’estos. També van col·laborar la Policia Local i Protecció Civil en la regulació del trànsit i el manteniment de la seguretat.

En esta primera edició s’ha comptat amb dos modalitats de recorregut. Un principal de 9K, pensat per als esportistes acostumats a recorreguts més llargs i amb bona resistència, i sis quilòmetres de marxa, per a tots aquells menys habituats a l’esport o amb impossibilitat de realitzar el traçat llarg.

L’esdeveniment es va desenvolupar íntegrament a Cullera i va transcórrer per llocs com l’avinguda de la Guàrdia Civil, la de Joan Llopis Marí o el Pont de la Bega.

Classificacions
El cullerenc Toni Pérez va ser el guanyador de la categoria absoluta, seguit per Claudio Moreno i Juan José Gavarrell. La dona amb millor marca va ser Noelia Mascarrell, també natural de la localitat, seguida per Zaira Artés i Alicia García.

En l’esdeveniment també s’han concedit altres premis. Una de les categories va reconéixer als fallers amb millors marques com Claudio Moreno (falla La Bega) i Arantxa Piqueras (comissió Passeig-Mercat).

També es va premiar als membres de la Guàrdia Civil amb millor temps, Jorge Suárez i Estefanía Lago. A més, la falla Passeig-Mercat va obtenir un reconeixement per la nombrosa participació dels seus membres.

Des de la Guàrdia Civil i la JLF s’han mostrat molt contents amb la participació i esperen que en la següent edició s’inscriga encara més gent.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.